Μπροστά Μαζί: «Βατερλό» για τους «μαθητευόμενους μάγους» Κεχαγιά – Παλαιοδήμο

«Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει…». Με αυτή τη λαϊκή παροιμία, η οποία -όπως υποστηρίζει- «ταιριάζει γάντι στη συμπεριφορά των μαθητευόμενων μάγων Κεχαγιά και Παλαιοδήμου», ξεκινά την ανακοίνωσή της η παράταξη Μπροστά Μαζί, με επικεφαλής τον Λευτέρη Κοντουλάκο, αναφορικά με τα όσα έγιναν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, την Τετάρτη 26/2, στη συζήτηση για τη μεταφορά των πυλώνων της ΔΕΗ από τη Νέα Πεντέλη.

Ειδικότερα,

η δημοτική παράταξη αναφέρει σχετικά με τα διαδραματισθέντα:

Αλήθεια, ποιος λογικός άνθρωπος θα έπαιρνε στα σοβαρά μια δήμαρχο όταν για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι η απομάκρυνση των πυλώνων υψηλής τάσης στη Νέα Πεντέλη, δεν σου λέει με τι τρόπο θα βρει τα χρήματα και πώς θα κάνει ένα τέτοιο έργο δωρεάν;

Η αντιπολίτευση, σαν καλοκουρδισμένη μηχανή, οδήγησε τη συνδιοίκηση Κεχαγιά – Παλαιδήμου σε «Βατερλό» για το θέμα των πυλώνων υψηλής τάσεως της Νέας Πεντέλης. Με εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις επί του θέματος από όλους τους επικεφαλής, πίεσαν τη συνδιοίκηση, με 16 ψήφους υπέρ και 13 ψήφους κατά, να θέσει σε εφαρμογή την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Δεκεμβρίου του 2018, με την οποία είχε εγκρίνει τη σύναψη δανείου ποσού 806.400 ευρώ, τα οποία θα συμπλήρωναν το 1,5 εκατ. ευρώ που θα προέλθει από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, προκειμένου να καλυφθεί το συνολικό κόστος, όπως αυτό έχει προσδιορισθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας), που θα είναι ο φορέας που θα υλοποιήσει το έργο της απομάκρυνσης των πυλώνων από την περιοχή της Νέας Πεντέλης.

Η δήμαρχος Πεντέλης βλέποντας ότι οι συμπολίτες μας, που είχαν συγκεντρωθεί, την πήραν χαμπάρι, δημιούργησε τεχνητή ένταση, προσβάλλοντας τόσο τους δημότες όσο και τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, ώστε να καταφέρει να αποχωρήσει από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Μπροστά Μαζί, Λευτέρης Κοντουλάκος, στην τοποθέτησή του, την απεκάλεσε «μάγο Χουντίνι» και ότι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να ακολουθήσει πιστά τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Όσο για τις «μαγικές» της λύσεις άνευ χρημάτων, ας τις εφαρμόσει ώστε να απομακρυνθούν και οι πυλώνες υψηλής τάσεως στην περιοχή του Κουφού (λόφος Αστεροσκοπείου), ένα πρόβλημα που ταλανίζει χρόνια τους κατοίκους της Πεντέλης.

The post Μπροστά Μαζί: «Βατερλό» για τους «μαθητευόμενους μάγους» Κεχαγιά – Παλαιοδήμο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα