Αποκλεισμένοι οι κάτοικοι των Αντικυθήρων – Με ελικόπτερο του Λιμενικού η προμήθεια ψωμιού

Αποκλεισμένοι παραμένουν για πέμπτη ημέρα οι κάτοικοι των Αντικυθήρων, λόγω προβλήματος στο πλοίο που τροφοδοτεί το νησί.

Tο πλοίο «ΙΟΝΙΣ» θα πραγματοποιήσει το επόμενο δρομολόγιο προς το νησί την ερχόμενη Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, που σημαίνει ότι οι κάτοικοι του νησιού θα παραμένουν χωρίς προμήθειες για 11 ημέρες.

Οι ανάγκες για τρόφιμα

γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες και μάλιστα, με πρωτοβουλία του προέδρου της τοπικής κοινότητας, Ανδρέα Χαρχαλάκη, ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος μετέφερε ψωμί στο νησί, καθώς οι προμήθειες τελείωσαν.

Η επιχείρηση διανομής του ψωμιού από τους άνδρες του Λιμενικού ολοκληρώθηκε επιτυχώς, εντούτοις κατέδειξε τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ακρίτες των νησιών του Αιγαίου.

«…Για να ανεφοδιαστεί το νησί με ψωμί παρακάλεσα τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος να μεταφέρει σήμερα προμήθειες στα Αντικύθηρα ελικόπτερο του Λιμενικού, κάτι που έγινε αποδεκτό αμέσως και τον ευχαριστώ θερμά. Ευελπιστώ την προσεχή Τετάρτη το ΙΟΝΙΣ να επανέλθει στα δρομολόγιά του για να μην χοντρύνει η κατάσταση. Το ότι θα αναζητηθούν ευθύνες για τις ημέρες που είναι κενές συμβάσεως είναι δεδομένο. Εντός ολίγου θα καταθέσω αναφορά στον κ. Εισαγγελέα. Το να παρουσιάζουμε τα σφάλματα ως επίτευγμα είναι αστείο και δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι…», δήλωσε ο κ. Χαρχαλάκης.

Πληροφορίες και φωτογραφία από: kithiraikanea.blogspot.gr

The post Αποκλεισμένοι οι κάτοικοι των Αντικυθήρων – Με ελικόπτερο του Λιμενικού η προμήθεια ψωμιού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα