Αποδέχεται ο Μ. Χάρχαρος την κοινή πρόταση 4 δημοτικών παρατάξεων για Συνήγορος του Δημότη και της Επιχείρησης

«Αποτελεί μεγάλη τιμή στο πρόσωπό μου η κοινή πρόταση των τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης» δηλώνει ο Μάκης Χάρχαρος μετά την πρωτοβουλία που ανέλαβαν οι συνδυασμοί Νίκη των Πολιτών, Νέα Αρχή, Αλλάζουμε και Μια Γενιά Μπροστά.

Όπως αναφέρει, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης είναι ένας σημαντικός θεσμός, που αν λειτουργήσει υπεύθυνα,

μπορεί να προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις στη διοίκηση του Δήμου. Υποβάλλει ειδικές προτάσεις στον δήμαρχο, για τα προβλήματα που εντοπίζει, με κοινοποίηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και τον γενικό γραμματέα. Ως εκ τούτου, μπορεί να συνεισφέρει εποικοδομητικά στη βελτίωση των υπηρεσιών του Δήμου, προς όφελος των πολιτών και των επιχειρήσεων της πόλης μας.

Ο κ. Χάρχαρος προσθέτει ότι είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μακρόχρονη θητεία τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα δημοτικά δρώμενα της πόλης, όσο και ως επαγγελματίας και πρόεδρος επί σειρά ετών της ΕΝΕΒΑΠ (Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής). Επίσης, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αθήνας και μέλος του Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕ.

Με βάση τις παραπάνω ιδιότητές του, όπως σημειώνει, θεωρεί ότι συγκεντρώνει τα προσόντα που απαιτεί η θέση και, ως εκ τούτου, αποδέχεται την πρόταση των τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων και υπόσχεται ότι, εάν εκλεγεί, θα φανεί «αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν για το καλό της πόλης μας».

The post Αποδέχεται ο Μ. Χάρχαρος την κοινή πρόταση 4 δημοτικών παρατάξεων για Συνήγορος του Δημότη και της Επιχείρησης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποδέχεται, Χάρχαρος, Συνήγορος, Δημότη, Επιχείρησης,apodechetai, charcharos, synigoros, dimoti, epicheirisis