Αντιδράσεις από τη ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Αγίας Παρασκευής για τον χαρακτηρισμό των Γ. Οικονόμου και Αλ. Μουστόγιαννη ως ακροδεξιών από τον Β. Ζορμπά

Και κομματικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της σημερινής (18//1) ματαίωσης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, όπου θα συζητούνταν και τα δημοτικά τέλη του 2022, λόγω μη συμμετοχής των παρατάξεων Νίκη των Πολιτών, Νέα Αρχή, Αλλάζουμε και Μια Γενιά Μπροστά.

Τέσσερα μέλη της τελευταίας παράταξης, και μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή ανάρτηση του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης,

όπου χαρακτήριζε ως ακροδεξιούς τον Γιώργο Οικονόμου (επικεφαλής της Νέας Αρχής) και Αλέξανδρο Μουστόγιαννη (επικεφαλής της παράταξης Μια Γενιά Μπροστά), διαμαρτύρονται έντονα για τον χαρακτηρισμό και ζητούν από τον δήμαρχο να τον ανακαλέσει.

Στην ανάρτησή του ο κ. Ζορμπάς ανέφερε:

«Σήμερα, υπήρχε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η αντιπολίτευση (προσήλθαν μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση και το Φυσάει Κόντρα) δεν προσήλθε!! Σοβαρά θέματα όπως δημοτικά τέλη, η μελέτη ανάπλασης-χρηματοδότησης της οδού Ειρήνης, η έγκριση και τα τεύχη δημοπράτησης της Βίλας Ιόλα ήταν στην ημερήσια διάταξη! Δυστυχώς με ευθύνη μερίδας της αντιπολίτευσης μεγάλα θέματα του δήμου μένουν πίσω! Προφανώς αυτός είναι ο στόχος τους να μην προχωρήσουν τα μεγάλα έργα του δήμου, όμως με ευθύνη τους. Εκείνο το οποίο μου προξένησε αλγεινή εντύπωση, είναι που είδα τον τέως δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο να σέρνεται πίσω από τον Οικονόμου και τον Μουστόγιαννη! Αγαπητέ Γιάννη Σταθόπουλε η δημοκρατία δεν μπορεί να σέρνεται πίσω από την ακροδεξιά!».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή τους, αναφέρουν:

«Ενημερωθήκαμε με μεγάλη μας λύπη ότι σε προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας σήμερα, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε, ο δήμαρχος και μέλος της Ν.Δ. κ. Ζορμπάς χαρακτήρισε σε ανάρτησή του «ακροδεξιούς» τους δύο επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων που ανήκουν στη Ν.Δ.

Επειδή εκτός από εκλεγμένα μέλη στην ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. ανήκουμε και στη δημοτική παράταξη Αγία Παρασκευή μια Γενιά Μπροστά, με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη, μας προσβάλλει έντονα αυτός ο χαρακτηρισμός και δηλώνουμε τα εξής:

Αποδοκιμάζουμε τις ύβρεις και τις απαράδεκτες δηλώσεις του κ. Ζορμπά και τον καλούμε να ανακαλέσει άμεσα και να συμμορφωθεί!

Ρουμελιώτη Θεοδώρα, αντιπρόεδρος ΔΗΜΤΟ, Γεωργίου Σταύρος, γραμματέας ΔΗΜΤΟ, Πανούση Αναστασία, υπεύθυνη ΟΝΝΕΔ ΔΗΜΤΟ και Καλούδης Νίκος, υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης ΔΗΜΤΟ».

The post Αντιδράσεις από τη ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Αγίας Παρασκευής για τον χαρακτηρισμό των Γ. Οικονόμου και Αλ. Μουστόγιαννη ως ακροδεξιών από τον Β. Ζορμπά appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντιδράσεις, ΔΗΜΤΟ Ν Δ, Αγίας Παρασκευής, Οικονόμου, Μουστόγιαννη, Ζορμπά,antidraseis, dimto n d, agias paraskevis, oikonomou, moustogianni, zorba