Ανοιχτή παραμένει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεταμόρφωσης μόνο για δανεισμό βιβλίων κατόπιν ραντεβού

Κατανοώντας την ανάγκη των πολιτών για ανάγνωση και αναγνωρίζοντας την πολιτιστική και πνευματική αξία του βιβλίου, ιδιαίτερα κατά τη διάρκειά του lockdown, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεταμόρφωσης θα παραμείνει, κατόπιν ραντεβού, ανοιχτή για την εξυπηρέτηση του κοινού, όπως ενημερώνει η διοίκηση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, δεν θα επιτρέπεται η ανάγνωση και η αναζήτηση/έρευνα τίτλων, παρά μόνον ο δανεισμός τους, με την απαρέγκλιτη τήρηση όλων των μέτρων υγειονομικής προστασίας που

έχει ορίσει η Πολιτεία (υποχρεωτική χρήση μάσκας, χρήση αντισηπτικού υγρού χεριών στην είσοδο/έξοδο, τήρηση αποστάσεων, αποφυγή άμεσης επαφής προσωπικού και χρήστη, φύλαξη των επιστρεφθέντων βιβλίων για 72 ώρες).

«Ο Δήμος Μεταμόρφωσης και το Τμήμα Πολιτισμού στηρίζουν έμπρακτα την ανεκτίμητη αξία ανάγνωσης ενός βιβλίου από μικρούς και μεγάλους. Την ελεύθερη σκέψη, τη γνώση και τα όνειρα, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια αυτής της δοκιμασίας» επισημαίνει η δημοτική αρχή.

H διοίκηση υπογραμμίζει ότι η Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεταμόρφωσης λειτουργεί με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Δευτέρα-Τετάρτη: 14:00-20:00.Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 10:00-16:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον τηλ. αριθμό επικοινωνίας: 210 2850163.

The post Ανοιχτή παραμένει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεταμόρφωσης μόνο για δανεισμό βιβλίων κατόπιν ραντεβού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα