Ανήλικοι επιτέθηκαν με πέτρες σε 45χρονο στον σταθμό ΗΣΑΠ «Πευκάκια» στη Νέα Ιωνία

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε 45χρονος έξω από τον σταθμό ΗΣΑΠ «Πευκάκια» στη Νέα Ιωνία από ομάδα έξι ατόμων, τα πέντε από τα οποία ήταν ανήλικα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα άκρα του.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου, οι έξι δράστες της επίθεσης, ηλικίας από 15 έως 19 ετών, που βρίσκονταν έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ, άρχισαν να βρίζουν τον 45χρονο

που βρισκόταν στο σημείο, ενώ εν συνεχεία του επιτέθηκαν με πέτρες, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Το θύμα κάλεσε για βοήθεια στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, υπήρξε κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων, με αποτέλεσμα στελέχη της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν στην περιοχή να εντοπίσουν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα. Κατά τον έλεγχο που έγινε εξακριβώθηκε ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν 16χρονος, ο οποίος και συνελήφθη για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ακολούθως, τα νεαρά άτομα οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της επίθεσης κατά του 45χρονου. Όπως προέκυψε από τη διαδικασία ταυτοποίησης των κατηγορουμένων, ο 19χρονος στερείτο των απαραίτητων νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή του στη χώρα και εφαρμόστηκε η διοικητική διαδικασία απέλασης.

Επιπρόσθετα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι γονείς των πέντε ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους.

Οι νεαροί συλληφθέντες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και εξύβριση, οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Πηγή στοιχείων: Ελληνική Αστυνομία

The post Ανήλικοι επιτέθηκαν με πέτρες σε 45χρονο στον σταθμό ΗΣΑΠ «Πευκάκια» στη Νέα Ιωνία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανήλικοι, 45χρονο, ΗΣΑΠ Πευκάκια, Ιωνία,anilikoi, 45chrono, isap pefkakia, ionia