Αναστολή λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων και των πολιτιστικών δραστηριοτήτων στον Δήμο Βριλησσίων

Σε ισχύ από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 έχουν τεθεί οι νέοι κανονισμοί για την πρόληψη της διάδοσης της Covid-19 και στον Δήμο Βριλησσίων.

Ειδικότερα, η δημοτική αρχή ενημερώνει ότι έχει εφαρμόσει τα ακόλουθα μέτρα:

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των ανοικτών και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ εξαιρούνται οι παρακάτω χώροι μόνο για ατομική άσκηση και χωρίς προπονητή:

Γήπεδο τένις (Ολύμπου & Φλωρίνης) κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού από την προηγούμενη. Σε αυτήν την περίπτωση το γήπεδο θα είναι
ανοικτό από Δευτέρα έως και Παρασκευή από ώρα 17:00-21:00.Γήπεδο τένις (Δωδεκανήσου & Αναλήψεως) κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού από την προηγούμενη. Σε αυτήν την περίπτωση το γήπεδο θα είναι ανοικτό από Δευτέρα έως και Παρασκευή από 9:00-12:00 και απογεύματα από 17:00-21:00.

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό Βριλησσίων, κλειστό γυμναστήριο (Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη) στον τηλ. αριθμό επικοινωνίας: 210 8101511 & 210 8101510, στο email[email protected] και στο site του Δήμου.

Διαβάστε αναλυτικά

The post Αναστολή λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων και των πολιτιστικών δραστηριοτήτων στον Δήμο Βριλησσίων appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα