Ανανέωση και Συνεργασία για την πόλη μας: Αποκριάτικη πατινάδα

 

Η  Δημοτική  παράταξη  ” ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ”  με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο  ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ πραγματοποίησε το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου αποκριάτικη πατινάδα στην πόλη μας, δίνοντας ένα ασυνήθιστο τόνο γιορτής και κεφιού στους συμπολίτες μας.           

Μέλη της παράταξης μας  με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο και ντυμένοι ,κατά το δυνατόν αποκρηάτικα, περπάτησαν υπό τους ήχους επίκαιρης μουσικής  την οποία εξέπεμπε μία κάτασπρη jagouar της

δεκαετίας του 60, τραγουδούσαν και μοίραζαν μπαλόνια με την επωνυμία της παράταξής μας σε όλους τους περαστικούς, δημιουργώντας μια εορταστική αποκρηάτικη ατμόσφαιρα.         

Η ομάδα ξεκίνησε από την κεντρική πλατεία της Λυκόβρυσης και διασχίζοντας το ηλιακό χωριό έφθασε στην πλατεία της Άνω Πεύκης,ανταλλάσσοντας ευχές με όλους. Ή ασυνήθιστη πρωτοβουλία αυτή της ομάδας μας έκανε πολύ καλή εντύπωση σε όλους τους συμπολίτες μας. Η ομάδα αφού αντήλλασσε ευχές κατευθύνθηκε στα γραφεία της παράταξής μας, όπου εκεί είχε στηθεί ένα αποκρηάτικο γλέντι υπό τους ήχους λατινοαμερικάνικης μουσικής από dj και η οποία ακουγόταν σε ολόκληρη τη Λεωφόρο Ειρήνης.         

Προσφέρθηκαν σε όλους εδέσματα και αναψυκτικά που είχε ετοιμάσει άλλη ομάδα της παράταξής μας. Το κλίμα ήταν επίκαιρα εορταστικό και όλοι ευχόντουσαν “ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ” στην παράταξή μας.Ο υποψήφιος Δήμαρχος ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και τα μέλη της παράταξης εύχονται σε όΛες και σε όλους:ΚΑΛΗ  ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!!

The post Ανανέωση και Συνεργασία για την πόλη μας: Αποκριάτικη πατινάδα appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανανέωση, Συνεργασία, Αποκριάτικη,ananeosi, synergasia, apokriatiki