ΑΚΕΠ Συνεργασία: Η πρωτοχρονιάτικη πίτα της παράταξης του Ν. Μπάμπαλου «βαφτίζεται» εκδήλωση του Δήμου

Ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο κ. Νίκος Μπάμπαλος, επιλέγει να «βαφτίσει αυθαίρετα» την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξής του «με τον παραπλανητικό τίτλο της δήθεν κοπής της πίτας του Δήμου» κατηγορεί τον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής η δημοτική παράταξη ΑΚΕΠ Συνεργασία, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Παντελή Βλασσόπουλο.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της, για τη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν υπάρχει καμιά απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ούτε άλλου συλλογικού οργάνου του Δήμου, διά της οποίας να εγκρίνεται τόσο η διοργάνωσή

της, όσο και οι δαπάνες αυτής. Τονίζει επίσης ότι ο δήμαρχος δεν έχει κάποια εξουσιοδότηση από τους δημοτικούς συμβούλους ώστε να προσκαλεί στο όνομα «των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου από όλες τις παρατάξεις…».

«Ο “θεσμικός δήμαρχος” προσκαλεί στο όνομά μας, χωρίς καν να μπει στον κόπο να μας ενημερώσει, έστω και προφορικά» σημειώνει χαρακτηριστικά η παράταξη και προσθέτει:

«Εννοείται, βέβαια, ότι δεν υφίσταται καμιά νομιμοποίηση του κ. Μπάμπαλου να κάνει χρήση των αρχείων του Δήμου ως προς προσωπικά δεδομένα δημοτών (ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις κ.λπ.), τα οποία παρ’ όλα αυτά χρησιμοποιεί για να κάνει κινητοποίηση σε παραταξιακή εκδήλωση και μάλιστα από τα γραφεία και τα τηλέφωνα του Δήμου.

»Είναι πραγματικά εκπληκτικό ότι ακόμα και σε μια εθιμοτυπική εκδήλωση ο κ. Μπάμπαλος καταφέρνει να αναδείξει την καθεστωτική του αντίληψη για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην πίτα της παράταξής του, αλλά δεν θα τον ακολουθήσουμε στον θεσμικό κατήφορο που έχει επιλέξει…».

The post ΑΚΕΠ Συνεργασία: Η πρωτοχρονιάτικη πίτα της παράταξης του Ν. Μπάμπαλου «βαφτίζεται» εκδήλωση του Δήμου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα