Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Ο δήμαρχος δεν λέει την αλήθεια για τον προϋπολογισμό

Νέες αιχμές κατά του δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη αφήνει η δημοτική παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας με αφορμή αυτή τη φορά τον προϋπολογισμό.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωή της, «εδώ και αρκετό καιρό ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μυλωνάκης δικαιολογείται ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί«δεν έχει εγκεκριμένο Προϋπολογισμό του 2024. Το ίδιο ισχυρίστηκε και με την πολύ πρόσφατη ανακοίνωσή του, λέγοντας ότι δεν μπορεί να αλλάξει ούτε μια λάμπα. Πέραν του ότι δεν χρειάζεται τον Προϋπολογισμό για να αλλάξει καμένες λάμπες, αφού ο Δήμος διαθέτει

μια ποσότητα  ανταλλακτικές λάμπες, ο Δήμαρχος δε λέει την αλήθεια. Ο Προϋπολογισμός έχει  επιστρέψει στον Δήμο, εγκεκριμένος από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου».

Στη συνέχεια η παράταξη του κ. Βασίλη Σάρκουλα υποστηρίζει ότι δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: « Ή ο Δήμαρχος δεν έχει ιδέα για την επιστροφή του εγκεκριμένου Προϋπολογισμού (μάλλον απίθανο) ή δεν μπορεί να κάνει την απαιτούμενη 1η Αναμόρφωσή του με την οποία, όπως έχει διαβεβαιώσει το Δημοτικό Συμβούλιο, θα ξεκινήσει  πολλά από τα έργα-δεσμεύσεις του που ανάφερε στο προεκλογικό του Πρόγραμμα». Σημειώνει δε ότι «όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές προχωρούσαν, άμεσα με την επιστροφή του προϋπολογισμού, στην 1η αναμόρφωσή του (που την είχαν ήδη έτοιμη) για να λειτουργήσει ο Δήμος».

Και η ανακοίνωση της παράταξης καταλήγει: «Ο Δήμαρχος οφείλει να μας εξηγήσει πρώτον γιατί δε λέει την αλήθεια και δεύτερον γιατί καθυστερεί να πραγματοποιήσει τις υποχρεώσεις του. Δεν μπορεί συνεχώς να μεταθέτει την αδυναμία και την άγνοιά του στους προηγούμενους».

The post Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Ο δήμαρχος δεν λέει την αλήθεια για τον προϋπολογισμό appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγία Παρασκευή, Πόλη, ϋπολογισμό,agia paraskevi, poli, ypologismo