Α. Τσικρικώνη και Κ. Γκούμα ακολουθούν το παράδειγμα του δημάρχου Παπάγου – Χολαργού

Η αντιδήμαρχος Άννα-Μαρία Τσικρικώνη και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, Κατερίνα Γκούμα, ακολουθώντας το παράδειγμα του δημάρχου Παπάγου – Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλου, καταθέτουν το ήμισυ της μηνιαίας αποζημίωσής του στον ειδικό λογαριασμό για τον «Covid-19».

Σε αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτυώσης, οι δύο κυρίες αναφέρουν:

Άννα-Μαρία Τσικρικώνη:

«Η αρχή έγινε… Σε αυτή τη μάχη είμαστε όλοι μαζί… Ως αιρετή και ως άνθρωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το λιγότερο που έχω να κάνω

σε αυτές τις δύσκολες ώρες, ακολουθώντας το παράδειγμα του δημάρχου μας Ηλία Αποστολόπουλου, είναι να καταθέσω το ήμισυ της αποζημίωσής μου ως αντιδήμαρχος, για τους επόμενους δύο μήνες, στον ειδικό λογαριασμό για τη μάχη του κορωνοϊού.

»Όλοι μαζί, για να νικήσουμε μαζί, να ξαναβρεθούμε μαζί, να χαμογελάσουμε μαζί. Σε αυτή τη μάχη θα βγούμε νικητές!».

Κατερίνα Γκούμα:

«Ακολουθώντας το παράδειγμα του δημάρχου κ. Ηλία Αποστολόπουλου και παρ’ όλο που η αποζημίωση που λαμβάνω ως πρόεδρος της Κοινότητας Χολαργού έχει μικρή οικονομική αξία (της τάξεως των 300 ευρώ μηνιαίως) μπροστά στις ανυπολόγιστες ανάγκες αυτής της πανδημίας, πιστεύοντας στη μεγάλη αξία του συμβολισμού αυτής της κίνησης, διαθέτω το ήμισυ της αποζημίωσης που θα λάβω για αυτούς τους μήνες στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του “Covid-19”.

»Είμαστε ολόκληρη η χώρα, ολόκληρη η Ευρώπη, ολόκληρος ο πλανήτης ενωμένοι απέναντι σε έναν κοινό αδιόρατο εχθρό και οι έννοιες ομοψυχία και αλληλεγγύη είναι περισσότερο από ποτέ επιτακτική αναγκαιότητα. Μαζί θα τα καταφέρουμε!».

The post Α. Τσικρικώνη και Κ. Γκούμα ακολουθούν το παράδειγμα του δημάρχου Παπάγου – Χολαργού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα