Α’ ΕΠΣΑ: «Τρίποντο για Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Βριλήσσια, Χαλάνδρι και Μελίσσια

Ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Νοεμβρίου η 9 η αγωνιστική για τους 1ο και 2ο ομίλους και η 8η αγωνιστικής για τους 3ο και 4ο ομίλους της Α’ ΕΠΣΑ. Η συγκομιδή των ομάδων του Βόρειου Τομέα που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα ήταν 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες (δεν αγωνίστηκε η ομάδα της Νέας Ιωνίας).

Ειδικότερα, στον 1ο όμιλο Λυκόβρυση και Κένταυρος Βριλησσίων μοιράστηκαν γκολ (1-1) και βαθμούς, στο γήπεδο Μεταμόρφωσης/Λυκόβρυσης, ενώ η Αγία Παρασκευή συνέτριψε, στο γήπεδο του Ιλίου, τον Ολυμπιακό

Ν. Λιοσίων με σκορ 5-2.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

Εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο Χολαργός στο γήπεδο του Ρουφ, για τον 2ο όμιλο, όπου… εξόντωσε τα Πετράλωνα με σκορ 7-1. Αντιθέτως, το Ηράκλειο έχασε στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών από τον Άτταλο με 2-1, ενώ τα Βριλήσσια υποδέχθηκαν τα Σούρμενα τα οποία και κέρδισαν με σκορ 3-2.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

Στον 3ο όμιλο Ηλυσιακός και Πανερυθραϊκός έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο του Ζωγράφου.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου

Στον 4ο όμιλο το Χαλάνδρι κέρδισε εντός έδρας την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων με σκορ 2-1, ενώ τα Μελίσσια πήραν το «διπλό» στο γήπεδο του Χολαργού, επικρατώντας του Παπάγου με 3-1. Τέλος, ο Απόλλων Χαλανδρίου ηττήθηκε στην Ηλιούπολη από τη Διάνα με 1-0.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

The post Α’ ΕΠΣΑ: «Τρίποντο για Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Βριλήσσια, Χαλάνδρι και Μελίσσια appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Α’ ΕΠΣΑ, Τρίποντο, Αγία Παρασκευή Χολαργό Βριλήσσια Χαλάνδρι, Μελίσσια,a’ epsa, triponto, agia paraskevi cholargo vrilissia chalandri, melissia