Volley League: Ήττα για την Κηφισιά με 3-0 από τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική

Την ήττα με 3-0 σετ (25-19, 25-22), γνώρισε ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς από τον Ολυμπιακό στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» για την 9η αγωνιστική της Volley League.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο και στο δεύτερο σετ, όμως οι πρωταθλητές ήταν αυτοί που κατέκτησαν τη

νίκη. Η Κηφισιά παρέμεινε στην τελευταία θέση με 3 βαθμούς, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρεται στην σελίδα της Κηφισιάς στο facebook, στο πρώτο σετ οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά και με τους Ζουπάνι και Πετρέα προηγήθηκαν 4-1. Η Κηφισιά «απάντησε» και με τον Λάανε να τελειώνει επιθέσεις, μείωσε 5-4. Μάλιστα στην εξέλιξη του σετ ο Χαντ με επίθεση έφερε τις δύο ομάδες στα ίσα 10-10. Ολυμπιακός και Κηφισιά πήγαν «χέρι-χέρι» μέχρι το 13-13. Σε εκείνο το σημείο επίθεση από τον Ράουβερντικ και άουτ από τον Σπυριούνη έδωσαν «αέρα» δύο πόντων στον Ολυμπιακό 15-13. Μπέμε με μπλοκ και δύο διαδοχικοί άσοι από τον Πετρέα διαμόρφωσαν το 23-18 για τον Ολυμπιακό, ο οποίος κατέκτησε το πρώτο σετ με 25-19.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο σετ, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν από νωρίς σε «θέση οδηγού», 4-0, με «αιχμή του δόρατος» τον Ζουπάνι. Επίθεση του Χαντ και μπλοκ του Ρενάτο έφεραν την Κηφισιά στο -2 (4-2). Επιθέσεις από τους Ραουβέρντικ και Κουμεντάκη διαμόρφωσαν το 8-3 για τους «ερυθρόλευκους». Η Κηφισιά ανέβασε την απόδοσή της και με τους Χαντ και Ρουμελιωτάκη μείωσε 10-8, ενώ στην εξέλιξη του σετ ο ακραίος της Κηφισιάς ισοφάρισε 12-12. Στη συνέχεια το μπλοκ του Ολυμπιακού έδωσε σημαντικούς πόντους στους πρωταθλητές, οι οποίοι πέρασαν μπροστά με 16-12. Ρεκ και Χαντ μείωσαν σε 23-21, όμως ο Ράουβερντικ με επίθεση διαμόρφωσε το 25-22.

Η υπεροχή του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και στο τρίτο σετ, με τους γηπεδούχους να προηγούνται νωρίς με 5-1. Η Κηφισιά έκανε πολλά λάθη, τόσο στο σερβίς όσο και στην επίθεση, και βρέθηκε πίσω με 14-7. Ο Ολυμπιακός με διαδοχικούς πόντους έφτασε στο +9 (19-10). Ο Ολυμπιακός κράτησε το προβάδισμα και κατέκτησε το τρίτο σετ με 25-16, με επίθεση του Κουμεντάκη.

The post Volley League: Ήττα για την Κηφισιά με 3-0 από τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα