Super League: Ηττήθηκε με 2-1 στον Βόλο η Κηφισιά – Παράπονα για τη διαιτησία

Άλλη μία ήττα για την Κηφισιά, αυτή τη φορά στον Βόλο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έχασε με σκορ 2-1, ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες.

Αν και στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα οι Κηφισιώτες έκαναν δύο καλές ευκαιρίες, ήταν τελικά αυτοί που δέχθηκαν το γκολ στο 21′ από τον Μπερτόγλιο. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πήραν

την πρωτοβουλία, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι στα επόμενα λεπτά μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Κηφισιά προσπάθησε να κρατήσει περισσότερο την μπάλα στα πόδια της, αλλά στο 70ό λεπτό ο διαιτητής αποφάσισε να τιμωρήσει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τσάπαν για διαμαρτυρία, ανατρέποντας την αριθμητική ισορροπία στο παιχνίδι. Πέντε λεπτά αργότερα ο Γκαρσία έκανε το 2-0 για τον Βόλο, δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο τα πράγματα για τους «Βόρειους». Οι τελευταίοι, πάντως, δεν κατέθεσαν τα όπλα και στο 82′ με το όμορφο σουτ του Οζέγκοβιτς μείωσαν σε 2-1. Ωστόσο αμέσως μετά ο Σάντος, ο οποίος ήταν και ο δημιουργός του γκολ της Κηφισιάς, χρεώθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα για τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα οι Κηφισιώτες να αγωνίζονται με 9 παίκτες.

Τόσο ο τεχνικός της Κηφισιάς, όσο και οι παίκτες της ομάδας είχαν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, κάτι που ωστόσο δεν αλλάζει το αποτέλεσμα, που φέρνει την ομάδα των Βορείων Προαστίων στη 10η θέση, με 7 βαθμούς, αλλά και έναν αγώνα περισσότερο από τις τέσσερις τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Τάχατος (54′ Μύγας), Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (86′ Κίτσος), Τρουιγέ (86′ Ενγκίν), Γκλάβσιτς, Ντέλετιτς (78′ Μαχαίρας), Μπερτόγλιο (78′ Μπαριέντος), Κονρέτ, Γκαρσία.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία, Βαφέας (87′ Παπασάββας), Λούμορ (73′ Νίνης), Τετέι (78′ Αντερέγκεν), Σναϊντερλέν, Σάντος, Ιλίεφ (46′ Μπιφουμά), Τσάπαν, Οζέγκοβιτς.

Η βαθμολογία της Super League

Πηγή πίνακα: slgr.gr

The post Super League: Ηττήθηκε με 2-1 στον Βόλο η Κηφισιά – Παράπονα για τη διαιτησία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League, Ηττήθηκε, 2-1, Βόλο, Κηφισιά – Παράπονα,Super League, ittithike, 2-1, volo, kifisia – parapona