Super League: Η Κηφισιά πήρε παλικαρίσιο βαθμό απέναντι στον ΟΦΗ στην 8η αγωνιστική

Με απίστευτο πείσμα και ήρωα τον Αναγνωστόπουλο, που απέκρουσε πέναλτι στο 88′, η ομάδα της Κηφισιάς πήρε παλικαρίσιο βαθμό απέναντι στον ΟΦΗ, στο γήπεδο της Λαμίας, για την 8η αγωνιστική της Super League. Και μάλιστα όλα αυτά ενώ η ομάδα των Βορείων Προαστίων αναγκάστηκε να παίξει με δέκα παίκτες από το 36′, καθώς ο διαιτητής είδε πρόσθεση στο μαρκάρισμα του Τζακ Ιπαλίμπο πάνω στον Λάρσον, τιμωτώντας τον παίκτη της Κηφισιάς

με απευθείας κόκκικη κάρτα. Απόφαση η οποία προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία των τυπικά γηπεδούχων.

Αν και με αριθμητικό μειονέκτημα, η Κηφισιά κατάφερε να κλείσει αποτελεσματικά τους διαδρόμους στους παίκτες του ΟΦΗ και, όποτε αυτό δεν ήταν εφικτό, αναλάμβανε δράση ο Αναγνωστόπουλος, εμποδίζοντας τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίσουν κάποιο γκολ. Κορυφαία του επέμβασή του αυτή στο 88′, όταν έπεσε σωστά στην αριστερή γωνιά του και εξουδετέρωσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Φελίπε και το οποίο κέρδισε σε ακόμη μία αμφιλεγόμενη φάση του αγώνα.

Η εκτέλεση πέναλτι από τον Φελίπε/φωτογραφία από CosmoteTV/video.

Μετά από 8 αγωνιστικές η ομάδα της Κηφισιάς βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 7 βαθμούς, έχοντας μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Ιπαλίμπο, Σναϊντερλάν (79′ Παπασάββας), Σάντος (78′ Τετέι), Ιλίεφ (46′ Τσάπαν), Μπιφουμά (66′ Αντερέγκεν), Οζέγκοβιτς (90′ Λούμορ).

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Βούρος, Λαμπρόπουλος (83′ Μπάκιτς), Καρώ, Λάρσον, Γκλάζερ, Αμπάντα (61′ Θοράρινσον), Ντίκο (60′ Νέιρα), Γκαγέγκος (70′ Ριέρα), Φελίπε, Τοράλ (70′ Μοσκέρα).

Η βαθμολογία της Super LeagueΠηγή πίνακα: slgr.gr

The post Super League: Η Κηφισιά πήρε παλικαρίσιο βαθμό απέναντι στον ΟΦΗ στην 8η αγωνιστική appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα