Super League: Η Κηφισιά πέταξε την ευκαιρία να ανασάνει βαθμολογικά – «Λευκή» ισοπαλία με τον Βόλο

Δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο η Κηφισιά, η οποία έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία απέναντι στον Βόλο, στο στάδιο «Μιχάλης Κρητικόπουλος», για την 22η αγωνιστική της Super League, πετώντας μια σημαντική ευκαιρία να περάσει βαθμολογικά τον αντίπαλό της.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων, η οποία στερήθηκε στο συγκεκριμένο

παιχνίδι τους τιμωρημένους Οζέγκοβιτς, Ματέους Σάντος και Βαφέα, μπήκε επιθετικά και στο 3ο λεπτό παραλίγο να σκοράρει, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφθασε στον Μενέντες, αυτός έπιασε το δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 20ό λεπτό ήταν η σειρά του Βόλου να απειλήσει, αλλά ο Αναγνωστόπουλους σταμάτησε τον απειλητικό Κόμπα. Το παιχνίδι στη συνέχεια πήρε γρήγορο ρυθμό, αν και έλειπαν οι μεγάλες φάσες, με εξαίρεση του σουτ του Μενέντες στο 42′, που έφυγε λίγο άουτ.

Με τη συμπλήρωση του κανονικού χρόνου του πρώτου ημιχρόνου ο Ασλανίδης ανέτρεψε τον Μπιφουμά και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, παίρνοντας τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν το αριθμητικό πλεονέκτημα, δημιούργησαν δύο καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Σολόα στο 52′ και Τετέι στο 53′, αλλά τελικώς δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα η ομάδα της Κηφισιάς παραμένει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 16 βαθμούς.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν, Γκόμπελιτς (83′ Γιόβανσιτς), Σολόα (66′ Σναϊντερλάν), Τεϊσέιρα, Κανατζίγια, Μενέντες, Μιλίσεβιτς, Μπιφουμά, Κλωναρίδης (67′ Ίλιεφ), Τετέι

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς (45+1′ Ράτσιτς), Μπαριέντος (53′ Τσοκάνης), Ντε Καμπς (53′ Τρουιγέ), Κόμπα, Ασεχνούν (89′ Μωραΐτης), Γκαρσία

Η βαθμολογία της Super League

Πηγή πίνακα: slgr.gr

The post Super League: Η Κηφισιά πέταξε την ευκαιρία να ανασάνει βαθμολογικά – «Λευκή» ισοπαλία με τον Βόλο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League, Κηφισιά, – Λευκή, Βόλο,Super League, kifisia, – lefki, volo