Super League: Η Κηφισιά δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν γλίτωσε την ήττα με 1-0 στην 11η αγωνιστική

Μετά την ΑΕΚ, η Κηφισιά… έβαλε δύσκολα και στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να φύγει με το «τρίποντο» από το γήπεδο της Καισαριανής, με το όμορφο γκολ του Μαντσίνι στο 58ο λεπτό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Οι… Βόρειοι κατά διαστήματα έδειξαν καλά στοιχεία, είχαν τις ευκαιρίες τους, αλλά όποτε έφθασαν πολύ κοντά στα αντίπαλα

δίχτυα βρήκαν απέναντί τους έναν πολύ αποτελεσματικό Λοντίγκιν.

Οι «πράσινοι» είχαν και ένα γκολ που ακυρώθηκε στο 11′, καθώς ο Αϊτόρ σημειώθηκε σε θέση οφσάιντ, μετά την πάσα που πήρε από τον Μαντσίνι.

Αλλά και η Κηφισιά άγγιξε το γκολ στο 35′, όταν ο Τεττέι πέρασε από τα δεξιά όποιον βρήκε μπροστά του, έβγαλε την παράλληλη πάσα, ο Πρίτσας έπιασε το σουτ, με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να αποκρούει εντυπωσιακά. Όμως, ο Μασούρας πήρε το «ριμπάουντ», έπιασε το δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Λοντίγκιν.

Τελικώς, ήρθε η φάση του 58΄, όπου ο πολύ καλός Αναγνωστόπουλος νικήθηκε από τον Μαντσίνι, το σουτ του οποίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Κηφισιάς, γράφοντας το τελικό 0-1.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Σναιντερλάν (14′ Μποτία), Ιπαλίμπο, Πρίτσας (70′ Σάντος), Αντερέγκεν (70′ Μπιφούμα), Παρράς (81′ Οζέγκοβιτς), Τετέι (81′ Νίνης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σέκενφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Τσέριν, Μαντσίνι (79′ Βέρμπιτς), Αϊτόρ (71′ Παλάσιος), Τζούριτσιτς (71′ Μπερνάρ), Σπόραρ (79′ Ιωαννίδης).

Η βαθμολογία της Super League

Πηγή πίνακα: slgr.gr

The post Super League: Η Κηφισιά δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν γλίτωσε την ήττα με 1-0 στην 11η αγωνιστική appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα