Super League: Η Κηφισιά άλωσε το «Γεντί Κουλέ» – Μεγάλη νίκη επί του ΟΦΗ με 1-2

Μεγάλη νίκη πήρε η Κηφισιά στο «Γεντί Κουλέ» στην Κρήτη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League, επικρατώντας του ΟΦΗ με σκορ 1-2, χάρη στα γκολ που πέτυχε ο Οζέγκοβιτς. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα, φθάνοντας του 15

βαθμούς και υπολειπόμενη μόλις έναν βαθμό από τον Βόλο.

Με τον Κώστα Μπράτσο να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο της, η Κηφισιά μπήκε δαιμονισμένα στο πρώτο ημίχρονο και μέσα σε 7 λεπτά είχε ήδη δύο μεγάλες ευκαιρίες κι ένα κερδισμένο πέναλτι. Ειδικότερα, στο 2ο λεπτό, ο Τεσέιρα βρίσκεται αμαρκάριστος στην περιοχή, αλλά αστοχεί στο σουτ που επιχειρεί, ενώ στο 7′ ο Ματέους Σάντος πήρε φόρα και μπήκε στη μεγάλη περιοχή, όπου ανατράπηκε, με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Εκτελεστής ο Οζέγκοβιτς, ο οποίος έστειλε τον τερματοφύλακα στη δεξιά πλευρά και την μπάλα στην αριστερή, κάνοντας το 0-1.

Στο 17′ ήταν και πάλι η Κηφισιά που δημιούργησε ευκαιρία για γκολ, με την εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Μπιφουμά και τον Ματέους Σάντος να παίρνει την μπάλα, να σουτάρει, αλλά αυτή να κοντράρει στον Μπερσάν και να περνά κόρνερ. Στο τέλος του ημιχρόνου ο ΟΦΗ έκανε δύο καλές ευκαιρίες, αλλά καμία δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.

Οι Βόρειοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο δεύτερο μέρος και στο 64′, το έξυπνο κλέψιμο του Ματέους Σάντος, έφερε την μπάλα στον Μενέντες, ο οποίος τη γύρισε στον Οζέγκοβιτς, με τον τελευταίο να τη στέλνει στα αντίπαλα δίχτυα, κάνοντας το 0-2. Οι Κρητικοί, με την πλάτη στον τοίχο πλέον, κυνήγησαν το γκολ, που ήρθε τυχαία στο 71′, όταν ο Νέιρα εκτέλεσε κόρνερ και ο Αποστολάκης με την πλάτη νίκησε τον Αναγνωστόπουλο, μειώνοντας σε 1-2. Στο 75′ ο ΟΦΗ είχε νέα ευκαιρία, ενώ στο 78′ ζήτησε πέναλτι, χωρίς ωστόσο να το πάρει.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Μπρεσάν (37′ Λαμπρόπουλος), Βούρος, Τοράρινσον, Μεγιάδο (53′ Μπάκου), Γκαγέγος, Ριέρα (53′ Φελίπε), Τοράλ (46′ Μπάκιτς), Αποστολάκης, Ισέκα.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τσάπαν (90+1′ Λαντρ), Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Σολόα (90+2′ Καναντίγια), Βαφέας, Σάντος, Μενέντες (77′ Μποτία), Μπιφούμα (61′ Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς (77′ Τετέι).

Η βαθμολογία της Super League

Πηγή πίνακα: Super League

The post Super League: Η Κηφισιά άλωσε το «Γεντί Κουλέ» – Μεγάλη νίκη επί του ΟΦΗ με 1-2 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League, Κηφισιά, Γεντί Κουλέ – Μεγάλη, ΟΦΗ, 1-2,Super League, kifisia, genti koule – megali, ofi, 1-2