Super League: Έμεινε όρθια και στην Τρίπολη η Κηφισιά – Ακόμη ένας πολύτιμος βαθμός στη μάχη της παραμονής

Μετά τη Λεωφόρο, η Κηφισιά έμεινε όρθια και στην Τρίπολη, αποσπώντας ισοπαλία 3-3 από τον Αστέρα, τον οποίο και έθεσε οριστικά εκτός εξάδας. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων απέδειξε και στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου (25η) ότι θα δώσει σκληρή μάχη μέχρι τέλους για να κερδίσει την παραπονή της στη Super League.

Οι Κηφισιώτες άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 14ο λεπτό, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Οζέγκοβιτς, το οποίο είχε κερδίσει λίγο

πριν ο Σάντος. Το γκολ αφύπνισε τους γηπεδούχους, που ανέβασαν απόδοση, απείλησαν δύο φορές -στο 16′ και το 21′- και τελικώς έφθασαν στην ισοφάριση στο 32ο λεπτό, με την καρφωτή κεφαλιά του Μιριτέλο. Ωστόσο, τα πανηγύρια για τον Αστέρα κράτησαν μόλις τέσσερα λεπτά, αφού στο 36′, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Οζέγκοβιτς έπιασε τη γυριστή κεφαλιά, ο τερματοφύλακας του Αστέρα απέκρουσε, αλλά ο επερχόμενος Γιόβαντσιτς έσπρωξε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, κάνοντας το 1-2.

Όμως, ο Αστέρας δεν το έβαλε κάτω και απάντησε στο 40′, όταν μετά από κόρνερ ο Μιριτέλο πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έφθασε στον Γιαμπλόνσκι, ο οποίος πρόλαβε τον Αναγνωστόπουλο και ισοφάρισε σε 2-2. Ένα λεπτό αργότερα ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς έβγαλε το πολύ δύσκολο σουτ του Μπαρτόλο, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων νικήθηκε από τον Κρεσπί, που έστειλε τους γηπεδούχους να προηγούνται στην ανάπαυλα με 3-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Ο Αστέρας έκανε τη μεγάλη φάση του στο 51′, αλλά το σουτ του Καλτσά εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Αναγνωστόπουλος, ενώ στο 65′ ήταν η σειρά του Τσιφτσή να νικήσει τον Σάντος στο τετ-α-τετ.

Τελικώς, το γκολ της λύτρωσης για την ομάδα των Βορείων ήρθε στο 73ο λεπτό, με το σουτ που έπιασε από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Βαφέας.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Λύρατζης, Κάστανιο, Ζουκάνοβιτς, Χουχούμης (78′ Άλβαρες) Γκος (46′ Αλάγκμπε), Γιαμπλόνσκι (78′ Σουρλής), Μπαρτόλο, Κρεσπί (79′ Μάντζης), Καλτσάς (67′ Παλάσιος), Μιριτέλο

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (69′ Σπίνος), Τεϊσέιρα, Μιλίσεβιτς, Βαφέας, Τσανάτζια, Γιόβαντσιτς (46′ Σολόα), Μπιφουμά, Σάντος, Μενέντες (62′ Τετέι), Οζέγκοβιτς

Η βαθμολογία της Super League

Πηγή πίνακα: slgr.gr

The post Super League: Έμεινε όρθια και στην Τρίπολη η Κηφισιά – Ακόμη ένας πολύτιμος βαθμός στη μάχη της παραμονής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα