Rapid tests στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης στις 11 Δεκεμβρίου

Rapid tests θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 έως τις 14:30, στην πλατεία Σοφούλη (Λεωφόρος Ειρήνης και Ελευθερίου Βενιζέλου).

Στα tests μπορούν να υποβληθούν και παιδιά άνω των 10 ετών, ενώ οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ, να έχουν την αστυνομική ταυτότητά τους και να γνωρίζουν τον τηλεφωνικό αριθμό του κινητού τους, προκειμένου να λάβουν το αποτέλεσμα.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Εξασφαλίσαμε για μία ακόμη φορά τη διενέργεια rapid tests δωρεάν για τους κατοίκους του Δήμου μας. Σε μία περίοδο με πολλές γιορτές και ανταλλαγές επισκέψεων σε σπίτια δίνουμε άλλη μια ευκαιρία για έλεγχο, ώστε να αποσοβήσουμε τη μετάδοση του ιού. Ευχαριστούμε θερμά το υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ που ανταποκρίνονται στα αιτήματά μας. Θα ήθελα να καλέσω τους συμπολίτες να προσέλθουν, προκειμένου με ασφάλεια όσο το δυνατόν περισσότεροι να κάνουν το τεστ. Επίσης να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα και όσοι συμπολίτες μας δεν έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid-19, να το πράξουν το συντομότερο δυνατό ώστε να γιορτάσουμε εφέτος με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια».

The post Rapid tests στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης στις 11 Δεκεμβρίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Rapid, Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, 11 Δεκεμβρίου,Rapid, dimo lykovrysis-pefkis, 11 dekemvriou