O ΣΠΑΠ παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς του Δήμου Παλαμά

Κλιμάκιο του ΣΠΑΠ με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συνδέσμου, αντιδήμαρχο Πεντέλης, αντιπρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσση Σιώμο και τον αντιδήμαρχο Πεντέλης Παναγιώτη Ηλιόπουλο παρέδωσαν την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, την πρώτη παρτίδα με τρόφιμα μακράς διάρκειας και ζωοτροφές, στους πλημμυροπαθείς του Δήμου Παλαμά, μετά από συνεννόηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Λάζαρο Κυρίζογλου.

Το κλιμάκιο του ΣΠΑΠ

υποδέχθηκε ο δήμαρχος Παλαμά και μέλος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Γιώργος Σακελλαρίου, ο οποίος ενημέρωσε αναλυτικά τον Βλάσση Σιώμο και τους παρευρισκόμενους για την εξέλιξη της καταστροφικής πλημμύρας.

Ο Βλάσσης Σιώμος σχολίασε σχετικά: «Βρεθήκαμε σήμερα εδώ στον Δήμο Παλαμά, με κλιμάκιο του ΣΠΑΠ, προκειμένου να παραδώσουμε την πρώτη παρτίδα ανθρωπιστικής βοήθειας, η οποία έγινε κατόπιν συνεννόησης με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Λάζαρο Κυρίζογλου. Ο ΣΠΑΠ με τις δράσεις αλληλεγγύης που διοργάνωσε για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας, κατάφερε να κινητοποιήσει τους πολίτες προκειμένου να προσφέρουν από το υστέρημα τους στους πληγέντες συμπολίτες μας.

Μέσα σε λίγες μόνο μέρες συγκεντρώθηκε μια αξιόλογη ποσότητα σε τρόφιμα μακράς διάρκειας και ζωοτροφές. Ιδιαίτερα συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του ΣΠΑΠ, προκειμένου να μαζευτούν τα αγαθά αυτά και να παραδοθούν στους πληγέντες που τα έχουν τόσο πολύ ανάγκη.

Κατά την παράδοση της αποστολής, μας υποδέχθηκε, ο δήμαρχος Παλαμά και μέλος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Γιώργος Σακελλαρίου, οποίος μας ενημέρωσε αναλυτικά για την κατάσταση που βρίσκεται η περιοχή και ζήτησε τη συνδρομή της ΚΕΔΕ στον Γολγοθά που έχει μπροστά του ο Δήμος Παλαμά.

Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε προκειμένου να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από την καταστροφική πλημμύρα, είναι να σταθούμε στο πλευρό τους και να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο και μέσο που διαθέτουμε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πολίτες, τους επιχειρηματίες του Δήμου Πεντέλης και το Ζάννειο Ίδρυμα για την βοήθεια και τα προϊόντα που προσέφεραν προκειμένου να παραδοθούν στους πληγέντες συμπολίτες μας. Καλούμε όλο τον κόσμο να συνεχίσει την προσφορά των αγαθών και ενημερώνουμε πως εμείς θα συνεχίσουμε τη δράση αλληλεγγύης, μαζεύοντας τρόφιμα μακράς διάρκειας και ζωοτροφές, στα γραφεία του ΣΠΑΠ, Ηρώων Πολυτεχνείου 27, στη Νέα Πεντέλη, προκειμένου να στείλουμε και πολλές άλλες παρτίδες αγαθών στους πληγέντες συμπολίτες μας».

The post O ΣΠΑΠ παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς του Δήμου Παλαμά appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
O ΣΠΑΠ, Δήμου Παλαμά,O spap, dimou palama