M. Διακολιού: Tο τέλος των εργασιών αποψίλωσης δεν σημαίνει τον επίλογο της υπόθεσης του δάσους Συγγρού

Ότι «το τέλος των εργασιών αποψίλωσης δεν σημαίνει τον επίλογο της υπόθεσης τους δάσους Συγγρού, αλλά τον πρόλογο του αγώνα για την προάσπισή του» επισημαίνει η Μαίρη Διακολιού, επικεφαλής δημοτικής παράταξης Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή, με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών.

Μεταξύ άλλων η Μ. Διακολιού αναφέρει τις παρεμβάσεις που έκανε η παράταξη Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή προκειμένου να προστατευτεί το δάσος Συγγρού.

Ακόμη, η επικεφαλής της παράταξης

τονίζει ότι «από τις 29/11/22 η δημοτική αρχή Αμαρουσίου είναι υπόλογος στον ίδιο βαθμό με ξένα πρόσωπα (υπουργοί, εργολάβοι κ.λπ.) σε σχέση με την πόλη μας και το δάσος μας που ενεργούν εις βάρος του. Είναι αποκλειστικά υπεύθυνες/οι:

Για την θανάτωση με πολτοποίηση από τα μηχανήματα που αποψιλώνουν και εκδίωξη λόγω καταστροφής φωλιών της πανίδας του δάσους Συγγρού, Για την καταστροφή δασικής χλωρίδας αδιακρίτως στις περιοχές “πνεύμονες” του δάσους Συγγρού (δέντρα, σχίνοι κ.λπ.), Για την “παρκοποίηση” ενός φυσικού δάσους με στόχο την διευκόλυνση ιδιωτικοποίησης και εμπορικής χρήσης, Για τον εξαιρετικό κίνδυνο πυρκαγιάς».Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Μ. ΔιακολιούΛήψη

The post M. Διακολιού: Tο τέλος των εργασιών αποψίλωσης δεν σημαίνει τον επίλογο της υπόθεσης του δάσους Συγγρού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα