6 χρόνια ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ: Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε…

Λένε ότι οχρόνος είναι μέγεθος σχετικό. Η αλήθεια είναι πως όταν περνάς ευχάριστα, ο χρόνος«τρέχει», μα όταν έρχονται «δύσκολοι καιροί», φαίνεται να «κολλά» βασανιστικά.

Εμείς στο ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε και τις δύο αυτές εκδοχές. Και να που φθάσαμε τα 6 χρόνια (συμπληρωμένα), γεμάτοι καινούργιες εμπειρίες, να σχεδιάζουμε με δημιουργικό θράσος τις επόμενες διαδρομές μας…

Ξεκινήσαμε στις 22 Φεβρουαρίου 2014, τότε που όλοι μας κοιτούσαν περίεργα κι αναρωτιούνταν τι σόι τρέλα μπορούν να έχουν όσοι αποτολμούν τέτοιου είδους εγχειρήματα εν μέσω βαθιάς

οικονομικής κρίσης. Είχαν δίκιο ως προς την «τρέλα». Το «Ε», όπως και πολλές άλλες επιχειρηματικές προσπάθειες, «κλυδωνίστηκε» άγρια, χρειάστηκε να παλέψει σκληρά, να πολεμήσει με πρωτόγνωρες προκλήσεις, αλλά παρέμεινε πεισματικά στον «αέρα».

Σε τούτη τη διαδρομή είχε την πολύτιμη βοήθεια πολύ άξιων συνεργατών. Κάποιοι είναι ακόμη μαζί μας, με κάποιους οι δρόμοι μας χωρίστηκαν, αλλά το «ταξίδι» του «Ε» συνεχίζεται. Για την ακρίβεια το συνεχίζετε όλοι εσείς, οι αναγνώστες μας, οι άνθρωποι που μας επισκέπτεστε καθημερινά, μας εμπιστεύεστε τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς, τις προτάσεις σας, για να κάνουμε τις γειτονιές και τους Δήμους μας στον Βόρειο Τομέα Αθηνών καλύτερους. Υπάρχουμε μέσα από εσάς, υπάρχουμε για εσάς.

Μπαίνουμε στον 7ο χρόνο με αισιοδοξία και ανανεωμένη διάθεση, την οποία προσπαθήσαμε να αποτυπώσουμε και στην εμφάνιση του ειδησεογραφικού ιστοτόπου μας, που πρόσθεσε νέες θεματικές ενότητες, προσπαθώντας να καλύψει πληρέστερα κάθε πτυχή της καθημερινότητας στους 12 Δήμους που καλύπτουμε δημοσιογραφικά.

Ωστόσο, χρόνο με τον χρόνο, αισθανόμαστε ακόμη μεγαλύτερη την ευθύνη απέναντί σας. Έχοντας συνείδηση ότι καθημερινά «μπαίνουμε στα σπίτια» σας, προωθούμε ειδήσεις και σχόλια στους υπολογιστές, τα tablet, τα κινητά τηλέφωνά σας, προσπαθήσαμε -και θα εξακολουθήσουμε να το κάνουμε- να αποτυπώνουμε με όση συνέπεια και αντικειμενικότητα μπορούμε την πραγματικότητα. Και με τις δικές σας υποδείξεις, με τη δική σας κριτική, θα βελτιωνόμαστε συνεχώς. Γιατί το ζητούμενο είναι να προχωράς, να αποδέχεσαι τα λάθη σου και να τα μετατρέπεις σε ευκαιρία για νέα «ξεκινήματα».

Και το «Ε»είναι μπροστά σε ένα νέο ξεκίνημα. Με «φρέσκιες» δυνάμεις και, κυρίως, μεπείσμονα ελπίδα ότι η μόνη μάχη που χάνεται είναι αυτή που δεν δίνεται, όπωςήταν μία αποστροφή του πρώτου άρθρου στη στήλη «Ενυπόγραφα» την 22α Φεβρουαρίου2014.

« Ό,τι δεν συνέβη ποτέ, είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά» έλεγε κάποτε ο Νίκος Καζαντζάκης. Εμείς στο ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ξεκινήσαμε πριν από 6 χρόνια να ποθούμε ότι θα γίνουμε μια έγκυρη δημοσιογραφική φωνή στον Βόρειο Τομέα Αθηνών. Εσείς θα κρίνετε αν το ποθήσαμε αρκετά…

Υ.Γ.: Κλείνουμε τα 6 χρόνια αποκλεισμένοι από την κοινότητα του FB, αφού προφανώς κάποιο άρθρο μας… ενόχλησε την επιλεκτική ευαισθησία του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο επιμένει -παρά τα αιτήματά μας- να μην μας απαντά για τους λόγους του αποκλεισμού μας, αλλά και τη διάρκεια που θα έχει αυτός. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να αποκλείσει την απευθείας επικοινωνία μαζί σας, μέσω του ιστοτόπου μας. Σας καλούμε, λοιπόν, να μπείτε στο «Ε» και «κλικάρετε» πάνω στα 6α γενέθλιά μας, δίνοντας την καλύτερη απάντηση σε όσους αυταπατώνται ότι δικαιούνται και μπορούν να θέτουν σύνορα στην Ενημέρωση.

The post 6 χρόνια ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ: Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε… appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα