2ο Rap Monsters Festival στο Χαλάνδρι – Το μήνυμα «Παύλος Φύσσας, παρών!» ακούστηκε δυνατά

Ηχηρό μήνυμα κατά του φασισμού έστειλαν οι νέοι που βρέθηκαν την Κυριακή 9 Απριλίου στο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου «Ν. Πέρκιζας», στη μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στα 10 χρόνια από τη γέννηση του δολοφονημένου από τη «Χρυσή Αυγή» Παύλου Φύσσα.

«Παύλος Φύσσας – Παρών!», βροντοφώναξαν όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί για τον δικό τους φόρο τιμής στον Παύλο, ο οποίος στις 10 Απριλίου θα έκλεινε τα 44 χρόνια του.

Συγκλονιστική η μητέρα του Μάγδα Φύσσα, επί σκηνής, ευχαρίστησε τους φίλους του που στηρίζουν με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια, το Φεστιβάλ που εκείνος εμπνεύστηκε και καθιέρωσε, τις νέες

και τους νέους που έδωσαν το «παρών», αλλά και τον Δήμο Χαλανδρίου που το φιλοξένησε για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Μίλησε για τη μέρα που πρωτοαντίκρισε τον Παύλο, τόνισε ότι είχε μια όμορφη ζωή «δυστυχώς δεν τον αφήσανε όμως, στα 34 του τον μαχαιρώσανε. Θέλω να του πω πόσο μας λείπει. Ο πόνος είναι ίδιος, δέκα χρόνια τώρα. Το μόνο που μπορώ να του πω είναι ότι τα αδέρφια του είναι εδώ. Δεν τον έχουν αφήσει. Και κάθε χρόνο τον γιορτάζουν. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους Ναζί», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε την αναλυτική ανακοίνωση για τη συναυλία

The post 2ο Rap Monsters Festival στο Χαλάνδρι – Το μήνυμα «Παύλος Φύσσας, παρών!» ακούστηκε δυνατά appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα