20 τόνους με βοήθεια για την Καρδίτσα συγκέντρωσαν στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού, θέλοντας να παράσχει βοήθεια στους πληγέντες από την κακοκαιρία «Daniel», προέβη στην διοργάνωση δράσης συγκέντρωσης αγαθών πρώτης ανάγκης, σε συνεργασία με το «Act for Karditsa» και η ανταπόκριση των δημοτών ήταν συγκλονιστική. Μέσα σε μόλις ένα 24ωρο συγκεντρώθηκαν 20 τόνοι από τα παρακάτω είδη: Εμφιαλωμένα νερά, είδη καθαρισμού και σιδερένιες σκούπες, γαλότσες και παπούτσια ανθεκτικά στο νερό, είδη ατομικής και στοματικής υγιεινής, παιδικές τροφές και γάλατα, τρόφιμα μακράς διάρκειας, τροφές για ζώα.

Το φορτηγό με τα παραπάνω αγαθά έχει ήδη ξεκινήσει για

την Καρδίτσα προκειμένου να παραδοθούν στους πληγέντες από τις πρωτοφανείς πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε την χώρα μας τις προηγούμενες ημέρες.

«Είμαι πολύ υπερήφανος για την άμεση ανταπόκριση των κατοίκων του προαστίου μας στην πρόσκληση για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν στις περιοχές της Καρδίτσας» δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Γαλάνης και πρόσθεσε: «Σε μία πρωτοφανή κινητοποίηση, μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες, γέμισε ένα ολόκληρο φορτηγό τριαξονικό με 20 τόνους είδη, το οποίο ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα για την Καρδίτσα».

The post 20 τόνους με βοήθεια για την Καρδίτσα συγκέντρωσαν στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρδίτσα, Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού,karditsa, dimo filotheis – psychikou