1ο βραβείο στο «Camera Zizanio 2023» και για το 5ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού

Ένα ακόμη σχολείο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, μετά το 1ο Γυμνάσιο Χολαργού, διακρίθηκε στο Ελληνικό Διαγωνιστικό Τμήμα της 23ης Ευρωπαϊκής Συνάντησης Οπτικοακουστικής Δημιουργίας Νέων – «Camera Zizanio 2023», η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 26ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους στον Πύργο Ηλείας, στις 2-9 Δεκεμβρίου 2023. Πρόκειται για το 5ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργου, η ταινία του οποίου «Η βία φέρνει βία» πήρε το 1ο Βραβείο στην κατηγορία έως 12 ετών.

Η ταινία πραγματοποιήθηκε

στο πλαίσιο του θεατρικού εργαστηρίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, με συντονίστρια και εμψυχώτρια την ηθοποιό Αθηνά Μπερδέκα.

Σενάριο, σκηνοθεσία και ερμηνεία των μαθητών:

Σωτήρης ΑκρίδαςΚωνσταντίνος ΑυγερόπουλοςΕρατώ ΔαρδανούΚατερίνα ΚαΪτσιώτηΣωτήρης ΚαρέληςΑντώνης ΚαρυτσιώτηςΝικόλας ΚασσιόςΗλίας ΜακρόπουλοςΑπόστολος ΜαλταμπέςΘοδωρής ΜπακετέαςΑθηνά ΝικολάουΛουκάς ΠανδριάςΜιχαήλ-Μάριος ΠανόπουλοςΚωνσταντίνος-Γεώργιος Τρέτσης

με την καθοδήγηση της κ. Αθηνάς Μπερδέκα και με τη συμμετοχή των Αλκινόη Δαρδανού, Φωτεινή Γάλλου, Γιώργου Κρόκου, Έμυ Παπανικολάου, Μιχαήλ Τσιτσόπουλου.

Το θεατρικό εργαστήρι του Συλλόγου συμμετείχε για 2η συνεχόμενη χρονιά στον συγκεκριμένο κινηματογραφικό διαγωνισμό, έχοντας λάβει το 2022 το 3ο Βραβείο στην ίδια κατηγορία με την ταινία «Ένα μήνυμα από το παρελθόν», με άλλους πρωταγωνιστές (τα παιδιά της ΣΤ’ εκείνης της χρονιάς).

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου εκφράζει τις ευχαριστίες τους προς:

Τη Σχολική Επιτροπή και τη διευθύντρια του σχολείου κατά το σχολικό έτος 2022-2023 Παρασκευή Νικάκη, για την παραχώρηση του σχολικού χώρου όπου πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου.Τους γονείς των παιδιών του Εργαστηρίου για την υποστήριξή τους.Την κ. Φιλιώ Λαζανά για την επιμέλεια των διαλόγων και τον κ. Φώτη Φωτόπουλο για την επιμέλεια του μοντάζ.Στα παιδιά που πρωταγωνίστησαν στην ταινία και μας έκαναν περήφανους με την επιτυχία τους!

The post 1ο βραβείο στο «Camera Zizanio 2023» και για το 5ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Camera Zizanio 2023, 5ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού,Camera Zizanio 2023, 5o dimotiko scholeio cholargou