1.200.000 μάσκες παρέλαβαν Περιφέρεια Αττικής και ΙΣΑ

Ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, παρέλαβε τα ξημερώματα της Παρασκευής 3/4 έναν σημαντικό αριθμό μασκών οι οποίες μεταφέρθηκαν, με ειδική πτήση της αεροπορικής εταιρίας «Aegean», από την Κίνα.

Συγκεκριμένα,η Περιφέρεια και ο ΙΣΑ εξασφάλισαν 1.200.000 μάσκες οι οποίες θα αξιοποιηθούν για την κάλυψη των αυξημένωναναγκών προφύλαξης των στελεχών και λειτουργών των φορέων που συμμετέχουν στημάχη εναντίον του κορωνοϊού.

Η Περιφέρεια Αττικής

έγκαιρα είχε εξασφαλίσει και διαθέσει άμεσα μεγάλη ποσότητα υγειονομικού υλικού (πάνω από 500.000 τεμάχια μάσκες, γάντια, ατομικές και επιτραπέζιες συσκευασίες αντισηπτικού υγρού κ.ά.).

Ο κ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της παραλαβής του υλικού στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στα στελέχη της «Aegean» και προσωπικά στον κ. Ευτύχη Βασιλάκη καθώς και στα ΕΛ.ΠΕ. για την έμπρακτη συμβολή τους και την αποφασιστικότητά τους να βοηθήσουν σε αυτή τη μεγάλη υγειονομική κρίση.

Ο περιφερειάρχης συνεχάρη προσωπικά τους πιλότους και το πλήρωμα του αεροσκάφους οι οποίοι ταξίδευαν συνεχόμενα για 28 ώρες (Αθήνα – Guangzhou – Αθήνα) για να μεταφέρουν το υγειονομικό υλικό.

Σε σχετική δήλωσή του επί του θέματος ο κ. Πατούλης αναφέρει:

«Όλοι μαζί ενωμένοι εργαζόμαστε για να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Στεκόμαστε αρωγοί στην εθνική προσπάθεια της χώρας μας απέναντι από τον κορωνοϊό. Με συγκεκριμένες ενέργειες στηρίζουμε τους ιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους εργαζόμενους της Αυτοδιοίκησης και των Σωμάτων Ασφαλείας, που αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης.

»Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ θα είναι συνεχώς στο πλευρό λειτουργών και των εργαζομένων, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην προστασία τους».

The post 1.200.000 μάσκες παρέλαβαν Περιφέρεια Αττικής και ΙΣΑ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα