Παραμονή Χριστουγέννων Live: Στείλτε ονόματα στον Άγιο Νικόλαο Πύλης μέσω της φόρμας – Όρθρος και Θεία Λειτουργία Κυριακής 24 Δεκεμβρίου 2023 Ζωντανά – Κάλαντα

ΚΑΛΑΝΤΑ Live - ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Live - ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Live - ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Live:

Άγιος Νικόλαος Πύλης Τρικάλων - Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα 24 Δεκεμβρίου 2023 Ζωντανά. Εκκλησία Live - Θεία Λειτουργία Κυριακής προ των Χριστουγέννων Ζωντανά. Όρθρος και Θεία Λειτουργία Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως με τη γενεαλογία και τη γέννηση του Ιησού Χριστού - Ευλογία και Προσευχή στον Ιησού Χριστό. Σαρανταλείτουργο Χριστουγέννων Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 07.30 το πρωί. Η Αγία Ευγενία η Οσιοπαρθενομάρτυς και ο Άγιος Φίλιππος ο Μάρτυρας. Ο Άγιος Αχμέτ ή Αχμέδ ο Κάλφας και Νεομάρτυρας και το Θαύμα με το Αντίδωρο. Η Αγία Βασίλα η Μεγαλομάρτυς. Ο Άγιος Αχαϊκός ο Μάρτυρας. Η Μνήμη Πάντων των απ' αιώνος Θεό ευαρεστησάντων από Αδάμ άχρι και Ιωσήφ του μνήστορος της Υπεραγίας Θεοτόκου, ομοίως και των Προφητών, εξαιρέτως δε του Προφήτου Δανιήλ (560 π.Χ.) και των Αγίων τριών Παίδων. Η γενεαλογία του Ιησού Χριστού. Η γέννηση του Ιησού Χριστού. Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα. Παραμονή Χριστουγέννων. Κάλαντα.

Το άρθρο Παραμονή Χριστουγέννων Live: Στείλτε ονόματα στον Άγιο Νικόλαο Πύλης μέσω της φόρμας – Όρθρος και Θεία Λειτουργία Κυριακής 24 Δεκεμβρίου 2023 Ζωντανά – Κάλαντα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα