Κισάμου: «Ο σεβασμός στα ιερά και τα όσια του Γένους δεν είναι υπόθεση του «κράτους», ούτε «προσωπικές» μας απόψεις»

Προ ολίγου καιρού ο Σεβ. Μητροπολίτης Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, δημοσίευσε επίκαιρο άρθρο του με τίτλο «Σεβασμός στα σύμβολα», με αφορμή διαφημιστικές αφίσες στον αερολιμένα «Γιάννης Δασκαλογιάννης» των Χανίων όπου εικονιζόταν Εκκλησία και από τους 3 τρούλους της είχε αφαιρεθεί το σύμβολο του Σταυρού. Με αφορμή τα όσα ακολούθησαν της κατάθεσης του προβληματισμού

του αυτού, όπως εκφράστηκε μέσα από το συγκεκριμένο άρθρο και, προς αποφυγή τυχόν παρερμηνειών και λανθασμένων εντυπώσεων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αμφιλόχιος δηλώνει τα εξής: «Τα όσα καταθέσαμε, ως σκέψεις και προβληματισμό, στο άρθρο μας αυτό με τίτλο «Σεβασμός στα σύμβολα», σαφώς και δεν είχαν ως στόχο και σκοπό την στοχοποίηση της συγκεκριμένης διαφημιστικής εταιρείας, η οποία δραστηριοποιείται εις τον τομέα αυτό και διαχειρίζεται διαφημιστικούς χώρους σε μέσα μαζικής μεταφοράς. Απλά το γεγονός αυτό έδωσε το έναυσμα και λειτούργησε ως κίνητρο κατάθεσης αγωνιών, σκέψεων και προβληματισμών που αφορούν το παρόν και κυρίως το μέλλον του τόπου και της Πατρίδας μας.

Το άρθρο Κισάμου: «Ο σεβασμός στα ιερά και τα όσια του Γένους δεν είναι υπόθεση του «κράτους», ούτε «προσωπικές» μας απόψεις» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα