Κατανυκτική λειτουργία στον Άγιο Παντελεήμονα Δραπετσώνας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σεραφείμ, για την Κυριακή του Τελώνου και του Φαρισαίου!

Σε κλίμα βαθύτατης κατάνυξης και με την αθρόα συμμετοχή του φιλάγιου λαού της Δραπετσώνας, χοροστατούντος του ευλαβούς Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, που λαμπρύνει την ελλαδική εκκλησία, με την πολυμέρεια της παιδείας του και το ευγενές ανθρωπιστικό του έργο, έλαβε χώρα την Κυριακή 25-2-24, στον καλλιεπή ναό του Αγίου Παντελεήμονος Δραπετσώνας, η κατανυκτική λειτουργία για την Κυριακή του

Τελώνου και του Φαρισαίου, που σηματοδοτεί για την ορθοδοξία το άνοιγμα του Τριωδίου, την περίοδο δηλαδή από την Κυριακή αυτή έως την Κυριακή της Τυρινής 12 Μαρτίου 2024,οπότε και εκκινά, η περίοδος τεσσαρακονταήμερης προετοιμασίας για την μεγάλη εορτή του Πάσχα. Στον πανέμορφο ναό του Αγίου Παντελεήμονος Δραπετσώνας, που κομίζει τόσο βαρύτιμες ιστορικές και κοινωνικές μνήμες.

Το άρθρο Κατανυκτική λειτουργία στον Άγιο Παντελεήμονα Δραπετσώνας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σεραφείμ, για την Κυριακή του Τελώνου και του Φαρισαίου! εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα