Καιρός σήμερα: ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο για Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου- Παραμονή πρωτοχρονιάς

ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ: ο καιρός σήμερα Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ. Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σε αρκετές περιοχές της χώρας και μόνο στα ανατολικά και τα νότια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Κρήτη,

τα Δωδεκάνησα και μέχρι το απόγευμα στις Κυκλάδες, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη νότια νησιωτική χώρα, οι οποίες βαθμιαία θα περιοριστούν στην περιοχή του Καστελλόριζου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα Δωδεκάνησα ανατολικοί 6 με 8 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 15 με 17 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Το άρθρο Καιρός σήμερα: ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο για Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου- Παραμονή πρωτοχρονιάς εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καιρός, ΕΜΥ Έκτακτο, Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου- Παραμονή,kairos, emy ektakto, paraskevi 31 dekemvriou- paramoni