Η Απόδοση της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Καστρομονάστηρο της Τουρλιανής (ΦΩΤΟ)

Πλήθος Μυκονίων πιστών και παρεπιδημούντων παραθεριστών κατέκλυσαν και σήμερα, όπως και εχθές, την Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής και τους αυλίους χώρους της, στην Άνω Μερά, κατά την τελεσθείσα Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, που τελέσθηκε προξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλοχίου, συνιερουργούντος δ’ αυτώ του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄ με τη συνευχητική συμμετοχή του Ηγουμένου της Μονής, Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Αλεξίου Παπαδόπουλου, Εφημερίων της νήσου, εξ Αθηνών,

Ερμουπολεως και Άνδρου, και με την παρουσία των Βουλευτών Κυκλάδων κας Αικατ. Μονογυιού και κ.κ. Ιω Βρούτση και Φιλ. Φόρτωμα, του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Στυλ. Πρίγκου, του Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνστ. Κουκά, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, του Υπολιμενάρχου Μυκόνου, του Διοικητού της Αεροπορικής Βάσης Μυκόνου, των Διευθυντών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ελληνικής Αστυνομίας του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητος Άνω Μεράς και της Προέδρου της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου.

Το άρθρο Η Απόδοση της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Καστρομονάστηρο της Τουρλιανής (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα