ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΑΓΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΥΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως Ερμουπόλεως ιερούργησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, με την παρουσία περιορισμένου αριθμού πιστών, τηρούντων τα μέτρα υγειονομικής προστασίας,μεταξύ των οποίων ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μάρκος Δαδάος, και την νοερή παρουσία πλήθους πιστών από τη Σύρο και τα άλλα νησιά της Μητροπόλεως, που παρακολουθούσαν την Θεία Λειτουργία απ' ευθείας αναμεταδιδομένη, διά του περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμού "SYROS TV1", τους ύμνους της οποίας απέδωσε χορός Ιεροψαλτών, υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Βασ.

Χασανδρινού .
Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ υπογράμμισε ότι η σημερινή ημέρα μας υπενθυμίζει το χρέος μας να παραμένουμε μέσα στην Εκκλησία, έξω από την Οποία δεν υπάρχει ουδεμία σωτηρία και τόνισε ότι η Ορθοδοξία είναι η Εκκλησία, η Λατρεία, η Προσευχή και το Αγωνιστικό Φρόνημα των πιστών.

Το άρθρο ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΑΓΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΥΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα