ΕΜΥ Καιρός: Η πρόγνωση για σήμερα Σάββατο 26 Φεβρουαρίου- Ψυχοσάββατο 2022

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: Η πρόγνωση καιρού για σήμερα Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα στα δυτικά θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στα βόρεια τη νύχτα θα είναι κατά τόπους ισχυρές.
Από το βράδυ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της

βορειοδυτικής χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι βαμιαία στα 6 με 7 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια θα φτάσει τους 13 με 14 και στην υπόλοιπη χώρα τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και νυχτερινές ώρες κατά τόπους στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά.

Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός: Η πρόγνωση για σήμερα Σάββατο 26 Φεβρουαρίου- Ψυχοσάββατο 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΜΥ Καιρός, Σάββατο 26 Φεβρουαρίου- Ψυχοσάββατο 2022,emy kairos, savvato 26 fevrouariou- psychosavvato 2022