ΕΜΥ Καιρός: Η πρόγνωση για Σάββατο 18 Ιουνίου- Παραμονή του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: Η πρόγνωση καιρού για σήμερα Σάββατο 18 Ιουνίου 2022, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Αρχικά στα κεντρικά και βόρεια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στερεά και

την Πελοπόννησο πιθανώς να είναι έντονα. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την βόρεια Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και από τις μεσημβρινές ώρες στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 29 με 31 βαθμούς και στα νησιά τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός: Η πρόγνωση για Σάββατο 18 Ιουνίου- Παραμονή του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΜΥ Καιρός, Σάββατο 18 Ιουνίου- Παραμονή, Αγίου Ιούδα Θαδδαίου,emy kairos, savvato 18 iouniou- paramoni, agiou iouda thaddaiou