ΕΜΥ Καιρός: Έκτακτο δελτίο για σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου- Άγιος Γρηγόριος o Θεολόγος

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: ο καιρός σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ. Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορη εξασθένηση.Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, ενώ στα νησιά του ανατολικού

Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, όμως από τις μεσημβρινές ώρες ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, καθώς και στα ημιορεινά της βορειοδυτικής χώρας, όπου νωρίς το πρωί θα είναι κατά τόπους πυκνές.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 6 με 7 και νωρίς το πρωί στο Ιόνιο 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Στα ανατολικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια.

Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός: Έκτακτο δελτίο για σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου- Άγιος Γρηγόριος o Θεολόγος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΜΥ Καιρός, Έκτακτο, Δευτέρα 25 Ιανουαρίου- Άγιος Γρηγόριος, Θεολόγος,emy kairos, ektakto, deftera 25 ianouariou- agios grigorios, theologos