ΕΚΤΑΚΤΟ Κουρκούτι! Μπακαλιάρος Σκορδαλιά ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ- Συντάξεις Απριλίου

Οι δαπάνες που θα µπουν στον φάκελο θα ορίσουν το 36% των µορίων. Αφορά τα κριτήρια 2.2, 4.1 και 5.1. Το 2.2 αφορά τη σχέση Τυπικής Απόδοσης και δαπανών (κριτήριο που θα περιορίσει δραστικά τις δαπάνες ανά φάκελο). Το 4.1 είναι ένα κριτήριο που έχει ξεσηκώσει αρκετές αντιδράσεις, καθώς ουσιαστικά προσοµοιάζει τον περιορισµό που τέθηκε στην επιλεξιµότητα του Αναπτυξιακού. ∆ηλαδή, για τρακτέρ και παρελκόµενα οι δαπάνες θα µπορούν να πιάνουν το πολύ το 40% του φακέλου, αλλιώς ο παραγωγός δεν θα φτάνει το µέγιστο των 12 µορίων του κριτηρίου (θα πέφτει αναλογικά, όσο πιο χαµηλό το ποσοστό δαπάνης σε άλλες επενδύσεις). Το 5.1 είναι το «περιβόητο» κριτήριο καινοτοµίας, που έριξε στο παρελθόν φακέλους στα «βράχια» και θέλει προσοχή.

Το άρθρο ΕΚΤΑΚΤΟ Κουρκούτι! Μπακαλιάρος Σκορδαλιά ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ- Συντάξεις Απριλίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΚΤΑΚΤΟ Κουρκούτι Μπακαλιάρος Σκορδαλιά ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ- Συντάξεις Απριλίου,ektakto kourkouti bakaliaros skordalia opekepe pliromes- syntaxeis apriliou