ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΑΕΤΕΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΑΟΙΔΙΜΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΥΡΟΥ ΔΩΡΟΘΕΟΥ

Στον Κοιμητηριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και ιερό Μνημόσυνο του αοιδίμου Μητροπολίτου Σύρου Δωροθέου Β’, επί τη συμπληρώσει εικοσαετίας από της κοιμήσεώς του, με τη συμμετοχή των Εφημερίων της Σύρου και με την παρουσία του Εκπροσώπου του Επισκόπου των Καθολικών Σύρου π. Αντωνίου Βουτσίνου, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών κ. Μ. Δαδάου, του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικολάου Λειβαδάρα, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, του Διοικητού των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών

της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, του Διοικητού των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας Ν. Αιγαίου, του Εκπροσώπου του απουσιάζοντος για υπηρεσιακούς λόγους Διοικητού της 6ης Περιφέρειας ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, του Λιμενάρχη Σύρου, του Διοικητού της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου, του Υποδιοικητού της ΠΝΒ Σύρου, του Διοικητού του ΤΕ Ερμουπόλεως, του Υποδιοικητού Φρουράς Σύρου, του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων, του Προέδρου του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ, του Προέδρου της Ενωσαως Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού, των Δικηγόρων Σύρου κ.κ. Νικήτα Γρυπάρη και Ιωάννη Παραδείση, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Άνω Σύρου, του ιερόπαιδος κ. Δημητρίου Ζάχαρη, της Ευεργέτιδος της Ιεράς Μητροπόλεως κας Ευγενίας Λύρα και οικογενών του αείμνηστου Ιεράρχου από τη Μύκονο.

Το άρθρο ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΑΕΤΕΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΑΟΙΔΙΜΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΥΡΟΥ ΔΩΡΟΘΕΟΥ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα