To “αντάρτικο” των Μητροπολιτών κρύβει εκπλήξεις για κυβέρνηση και πιστούς

Όπως και την προηγούμενη καραντίνα έτσι και τώρα ο μητροπολίτης Κερκύρας είναι αυτός που σηκώνει το "λάβαρο της αντίστασης" κατά των μέτρων .Απευθυνόμενος στους πιστούς μίλησε για τις κλειστές πόρτες των ναών: "Μπορεί οι πόρτες του ναού σήμερα να είναι κλειστές με την δικαιολογία των υλικών πραγμάτων, που θεωρούνται κρείττονα σε σχέση με τα πνευματικά. Ζούμε, λοιπόν, σε έσχατους, αποκαλυπτικούς καιρούς. Ζητείται η υπομονή για όλους μας διότι βιώνουμε τον καιρό της πνευματικής θλίψης. Αυτοί που δεν επιθυμούν να γίνουν

μέτοχοι της Βασιλείας του Θεού, εμποδίζουν και αυτούς που θέλουν. Οι άνθρωποι χωριστήκαμε πρώτα από τον Θεό, αφήνοντας έναν πολιτισμό να αποθεώσει τις αμαρτίες μας. Και έτσι φτάνει η οργή του Θεού στην ζωή μας, όχι εξουθενωτικά, αλλά παιδευτικά, για να μπορέσουμε να μετανοήσουμε.Φράζεται η είσοδος του ναού διά των νόμων που στερούν την συνταγματική ελευθερία των ανθρώπων να λατρεύουν τον Θεό. Και έρχεται η υποκρισία της πολιτείας να επιμείνει, ορίζοντας 9 ανθρώπους ότι έχουν το δικαίωμα να εκκλησιαστούν τα Χριστούγεννα και τα Θεοφάνεια! Οι υπόλοιποι τι;",είπε.

Το άρθρο To “αντάρτικο” των Μητροπολιτών κρύβει εκπλήξεις για κυβέρνηση και πιστούς εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα