Opekepe pliromes, εμυ καιρός, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- Ευλογιά πιθήκων fuel pass, food pass

Στις αροτραίες εκτάσεις, µε βάση τα δεδοµένα του 2019 που χρησιµοποιεί το στρατηγικό σχέδιο, είναι 12.695.870 στρέµµατα. Αυτά είναι βέβαια που καλύπτονται µε δικαιώµατα και όχι το σύνολο των επιλέξιµων που δηλώνονται στο ΟΣ∆Ε 2022. Με βάση τα νούµερα που φιλοξενούνται στο στρατηγικό σχέδιο µόλις το 32% αυτών των στρεµµάτων θα καλυφθούν το 2023 από το πριµ αψειψισποράς και αγρανάπαυσης που είναι ουσιαστικά και η πιο «βατή» δράση από το νέο πρασίνισµα, καθώς την πρακτική αυτή την ακολουθούν ήδη κάποιες εκµεταλλεύσεις ώστε να λαµβάνουν

το πρασίνισµα και την τρέχουσα περίοδο. Από εκεί και πέρα και έως το 2026 δεν µοιάζει να αλλάζει η κατάσταση σύµφωνα µε τις προβλέψεις που έχουν κάνει οι αρµόδιες αρχές. Άλλες δράσεις για αροτραίες όπως είναι η σπορά νέων ή τοπικών ποικιλιών ή ποικιλιών µικρού βιολογικού κύκλου, αυτό θα αφορά περί τα 223.500 στρµ. το 2023, δηλαδή το 1,2% των εκτάσεων και έως το 2026 το 9% περίπου.

Το άρθρο Opekepe pliromes, εμυ καιρός, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- Ευλογιά πιθήκων fuel pass, food pass εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα