Τρίκαλα: Αυτή είναι η 44χρονη μητέρα που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μπροστά στα μάτια των παιδιών τους (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα στυγερό έγκλημα συγκλόνισε χθες το απόγευμα την τοπική κοινωνία των Τρικάλων!

Ένας 50χρονος μαχαίρωσε την 44χρονη σύζυγό του, που εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους, στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.

Όπως κατέγραψε το trikalazoom.gr ο σύζυγος μετά το φονικό έφυγε απο το σπίτι του, αφήνοντας στο πεζοδρόμιο κηλίδες αίματος προφανώς απο την νεκρή σύζυγό του.

Ο δράστης, ο οποίος τηλεφώνησε μετά τη δολοφονία ο ίδιος στην αστυνομία, ενώ λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη,

φέρεται να ζήλευε το θύμα, και οι τσακωμοί ήταν συχνοί στο σπίτι που έμειναν τα τελευταία χρόνια μαζί με τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο trikalaola.gr η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια των παιδιών του ζευγαριού, της 14χρονης κόρης τους και του 4άχρονου αγοριού.

Ενώ η 14χρονη βγήκε από το σπίτι και ζητούσε βοήθεια.

Η οικογένεια έχει μία ακόμη 21χρονη κόρη, η οποία είναι παντρεμένη.

Στην κάμερα, μίλησε ο συμπέθερος του ζευγαριού, Γιώργος Χαρακόπουλος, ο οποίος κρατάει τα παιδιά της οικογένειας τώρα..

Σύμφωνα με την μαρτυρία του, το θύμα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα πριν λίγες μέρες κατά του συζύγου της, καθώς οι καβγάδες ήταν συχνοί και κατέληγαν πολλές φορές σε ξυλοδαρμό.

Μάλιστα, το trikalaola.gr έδωσε στη δημοσιότητα και ένα βίντεο από το παρελθόν όπου φαίνεται το πρόσωπο του άτυχου θύματος, της νοσηλεύτριας Βάιας Γκάνια.

Νέα ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΙΑ ΓΚΑΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Αναζητήσεις
βαγια γκανια
Τυχαία Θέματα