Την «κούφανε» το Megxit : Η βασίλισσα Ελισάβετ έβαλε ακουστικό στο δεξί αυτί, ενόψει των συζητήσεων σήμερα με Κάρολο, Γουίλιαμ, Χάρι - Φώτο

Οικογενειακή σύσκεψη έχει σήμερα η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Χάρι και τον Κάρολο, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την «παραίτηση» του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα, αλλά και το ταξίδι της δούκισσας του Σάσεξ για τον Καναδά.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα συγκεντρωθούν στο Σάντριγχαμ όπου και θα ξεκινήσει το συμβούλιο, με σκοπό να βρεθεί μία λύση για την απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ και του

πρίγκιπα Χάρι, να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Στεναχωρημένη και καταβεβλημένη είναι η βασίλισσα, η οποία θέλει να τελειώνει γρήγορα με αυτή την υπόθεση.

Μια συνάντηση στην οποία παραβρέθηκαν επίσης ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.  

Με μπεζ παλτό και καπέλο και ακουστικό βαρηκοΐας η 93χρονη βασίλισσα μετέβη στην εκκλησία του 16ου αιώνα της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής. Στην ίδια εκκλησία μετέβη με τα πόδια ο μεγαλύτερος σε ηλικία εγγονός της Ελισάβετ, Πίτερ Φίλιπς, γιος της πριγκίπισσας Άννας. 

Διαβάστε επίσης: Megxit: Η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε προθεσμία 72 ωρών για την τελική απόφαση - Τα εκατομμύρια από το project "Sussex Royal" (φώτο-βίντεο)

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, τα ακουστικά της βασίλισσας Ελισάβετ την βοηθούν απλά στο ζήτημα ακοής αν και δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, αναφέρει η Daily Mail.

Ωστόσο πρόσφατα η βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να δώσει αυξημένες αρμοδιότητες στον μεγαλύτερο γιο της πρίγκιπα Κάρολο, χρήζοντάς τον αντιβασιλέα, αφού ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος αποσύρθηκε λόγω ηλικίας από τα βασιλικά του καθήκοντα πριν από μερικά χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι τα ζητήματα ασφαλείας για τη Μέγκαν & το Χάρι - Πόσα είναι τα λεφτά που χάνουν (φώτο)

Νέα ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Τυχαία Θέματα