«Την ήθελα μόνο για μένα μου» είπε στην ανακρίτρια: Ένταση και αποδοκιμασίες κατά την προσαγωγή του στην Ευελπίδων - Ζητά ψυχιάτρους (βίντεο)

16:27 4/4/2024 - Πηγή: Eirinika
«Την ήθελα μόνο για μένα μου» είπε στην ανακρίτρια: Ένταση και αποδοκιμασίες κατά την προσαγωγή του στην Ευελπίδων - Ζητά ψυχιάτρους (βίντεο)ggakisThu, 04/04/2024 - 14:58

Στην ανακρίτρια για να δώσει εξηγήσεις βρίσκεται ο 39χρονος, ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 28χρονη πρώην σύντροφό του έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και προμήθεια, κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δική του χρήση, πέρασε το κατώφλι του ανακριτικού

γραφείου, συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη, προκειμένου να δώσει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν έστησε καρτέρι θανάτου στην άτυχη κοπέλα.

Δείτε ακόμα: Καρέ-καρέ η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής: Η κοπέλα μιλά με το «100», ζητά περιπολικό – Στο τηλέφωνο ακούγονται κραυγές: «Τη μαχαιρώνει»-«Δεν έχει σφυγμό»

Έξω από το ανακριτικό γραφείο βρίσκονται μέλη γυναικείων οργανώσεων, που φώναξαν συνθήματα κατά του κατηγορούμενου.

«Καμία άλλη δολοφονημένη», φώναξαν μαζί με ονόματα γυναικών – θυμάτων.

"Αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα" λένε οι δικηγόροι του

Ο 39χρονος, σύμφωνα με την υπεράσπισή του, αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, για τα οποία έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν.

Ψυχιατρικά προβλήματα φέρεται να επικαλέστηκε ο κατηγορούμενος και αμέσως μετά τη σύλληψή του, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, καθώς είχε αυτοτραυματιστεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν δεν διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος είχε κάνει χρήση ουσιών. Όταν, δε, μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική, κατόπιν αιτήματός του, κρίθηκε πως «δεν χρήζει νοσηλείας».

Ο 39χρονος φέρεται να είπε στους γιατρούς ότι σκότωσε την Κυριακή, γιατί την ήθελε μόνο δική του.

Μιχάλης Γιαννάκος: «Ο 39χρονος προσπαθεί να μπει σε ψυχιατρείο και όχι στη φυλακή»

Διαβάστε ακόμα: Η ολέθρια σχέση της 28χρονης Κυριακής με τον δολοφόνο της: Η τελευταία της ανάρτηση - "Δεν μπόρεσε να αποδεχθεί τον χωρισμό" λέει ξάδερφος του δράστη (φωτό & βίντεο)

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-04/ananana112.png?itok=i6VYjYS5
Keywords
Τυχαία Θέματα
Την, Ένταση, Ευελπίδων - Ζητά,tin, entasi, evelpidon - zita