Συγκλονίζει ο πατέρας της Αλεξίας που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα: Το κοριτσάκι μου είναι καθηλωμένο πέντε μήνες στο Παίδων

14:57 6/9/2019 - Πηγή: Eirinika

Καθηλωμένη στο Παίδων παραμένει η 8χρονη Αλεξία, η οποία ανήμερα του Πάσχα χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star , περιγράφει τον Γολγοθά που ζουν οι ίδιοι και το αγγελούδι τους.

«Ακριβώς 5 μήνες. Ένα βάσανο σκέτο. Oύτε μιλάει ούτε τίποτα. Μόνο κουνάει λίγο τα άκρα του. Όλο το μυαλό εκεί, είναι γιατί να τύχει σε έμενα αυτό το πράγμα» λέει

ο πατέρας της Αλεξίας, Λουκάς Σαμαρτζής.

Δείτε επίσης; Συγκινεί η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας: "Περιμένουμε το θαύμα" - "Όλοι πυροβολούσαν" λέει ο δράστης

 

Ανήμερα του Πάσχα η 8χρονη Αλεξία έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές. Ξαφνικά έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος. Είχε δεχθεί αδέσποτη σφαίρα. Ο δράστης βρισκόταν στο απέναντι χωριό και πάνω στο γλέντι πυροβόλησε στον αέρα.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το οποίο ξεκινάει στο 21ο λεπτό:

 

 

«Nτροπή του, κατέστρεψε μια οικογένεια, έκλεισε ένα σπίτι ουσιαστικά» λέει ο πατέρας.

Τη δέσμευση της περιουσίας του δράστη μέχρι το ποσό του ενός εκατομμυρίου ζητά η οικογένεια της Αλεξίας. Η οικονομική τους κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Η ανάγκη να μεταφερθεί η μικρή στο εξωτερικό, σε κέντρο αποκατάστασης, είναι επιτακτική ωστόσο δεν υπάρχουν οι απαιτούμενοι πόροι.

 

Νέα ΑΛΕΞΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΠΑΤΕΡΑΣ Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Τυχαία Θέματα