Στέφανος Κασσελάκης: Ορκίζεται, παίρνει απολυτήριο από το στρατό έχει & γενέθλια αύριο – Στην ορκωμοσία ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, ήρθε από την Αμερική (βίντεο)

Στέφανος Κασσελάκης: Ορκίζεται, παίρνει απολυτήριο από το στρατό έχει & γενέθλια αύριο – Στην ορκωμοσία ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, ήρθε από την Αμερική (βίντεο)ggakisThu, 03/28/2024 - 14:07

Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπεθ που πήγε στην Αμερική όταν παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο στρατόπεδο της Θήβας, επέστρεψε στην Αθήνα και θα παραβρεθεί

στην αυριανή ορκωμοσία.

Ο τηλεοπτικός φακός του «Super Κατερίνα» τον «έπιασε» να κυκλοφορεί με τα πόδια στην Αθήνα, μαζί με την σκυλίτσα τους, Φάρλι. Σύμφωνα με όσα μετέφερε η ρεπόρτερ της εκπομπής εκείνος ευγενικά της είπε «πως είναι πολύ χαρούμενος, αλλά βρίσκεται σε μια ιδιωτική στιγμή».

Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης στην τελευταία του συνέντευξη πριν μπει στον στρατό ο Τάιλερ Μακμπέθ θα δώσει κανονικά το «παρών» στην ορκωμοσία του.

Η αυριανή είναι μια ξεχωριστή ημέρα και για τους δύο, καθώς από τη μια ολοκληρώνεται η θητεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης θα γιορτάσει και τα γενέθλιά του.

/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-03/kassalalalkis.jpg?itok=b8wQK1ab
Keywords
Τυχαία Θέματα