Σπύρος Φωκάς: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν τον θάνατό του μαζί με τη γυναίκα του - Οι δηλώσεις για τα χρέη & το πρόβλημα υγείας πριν 3 χρόνια

Στα 86 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός Σπύρος Φωκάς, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Facebook η σύζυγός του, Λίλιαν.

Το διάστημα πριν πεθάνει αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του.

Τελευταία φορά τον είχε εντοπίσει ο φωτογραφικός φακός το 2020 στο Εθνικό Θέατρο Rex, όπου παρακολούθησε την Παρουσίαση Θεατρικού Ημερολογίου- Λευκώματος 2020 «Έλληνες Καλλιτέχνες

σε όλη τη Γη».

Εκεί είχε παραστεί μαζί με τη γυναίκα του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου.

NDP

NDP

NDP

NDP

Διαβάστε επίσης: Πέθανε ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς: Ο μεγάλος ζεν πρεμιέ του σινεμά έφυγε σε ηλικία 86 ετών (φωτό - βίντεο)

Επιπλέον, η τελευταία συνέντευξη του Σπύρου Φωκά ήταν πριν από τρία χρόνια στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο STAR.

Ο ηθοποιός είχε μοιραστεί με τους τηλεθεατές τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με ένα θέμα στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Υπήρχε ένα παλιό χρέος στη ΔΕΗ. Ήρθαν εδώ πέρα και μου λένε: “πρέπει να πληρώσετε όλα όσα χρωστάτε μέχρι σήμερα”. Τους λέω: “δεν έχω να το καλύψω”. Και μου έκοψαν το ρεύμα».

 

 

«Ο κόσμος ενδιαφέρθηκε και παραπάνω απ’ ό,τι έπρεπε. Δεν έχω παράπονο. Ποια Πολιτεία; Ενδιαφέρεται ποτέ η Πολιτεία για μένα και για σένα; Για κανέναν μας. Δεν μπορεί να μου δίνεις τιμητική σύνταξη και να μου δίνεις 600 ευρώ», είχε δηλώσει.

«Μου φέρθηκε καλά η μοίρα αλλά τώρα είναι δύσκολα. Όμως άντεξα. Τερμάτισε το «μαγαζί», το έκλεισα», σημείωσε κλείνοντας.

ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚΑΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα