Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση με τα 210 κιλά κοκαΐνης: «Άνθρωπος της Δίωξης ήταν μέσα στο κύκλωμα και δεν έγινε αντιληπτός» - Και δεύτερο φορτίο με ακόμα 100 κ. (βίντεο)

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση με τα 210 κιλά κοκαΐνης: «Άνθρωπος της Δίωξης ήταν μέσα στο κύκλωμα και δεν έγινε αντιληπτός» - Και δεύτερο φορτίο με ακόμα 100 κ. (βίντεο)ggakisFri, 05/24/2024 - 10:02

Για το πως κατάφερε η αστυνομία να πιάσει το καρτέλ με τα 210 κιλά ναρκωτικών και να συλλάβει τέσσερα άτομα, μίλησε η η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η Κωνσταντία Δημογλίδου στο Αction 24.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η Κωνσταντία Δημογλίδου, «άνθρωπος της Δίωξης ήταν

μέσα στο κύκλωμα και δεν έγινε αντιληπτός. Χρησιμοποιήθηκε ανακριτική διείσδυση με απόλυτη επιτυχία και κατάφεραν οι αστυνομικοί να εξάγουν την ποσότητα και να συλλάβουν τους δράστες».

Ειδικότερα, η κ. Δημογλίδου δήλωσε ότι ο αστυνομικός αποσπούσε πληροφορίες και τις μετέφερε στους συναδέλφους του. «Και όλα αυτά χωρίς να γίνει αντιληπτός», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα: 210 κιλά κόκας μέσα σε… γαρίδες: Εγκέφαλος 48χρονος Αλβανός, συνελήφθησαν ακόμα 3, ποιους ρόλους είχαν - 5 εκατ. η αξία της «άσπρης σκόνης» (φωτό & βίντεο)

Αναφερόμενη στο δεύτερο φορτίο των 100 κιλών κοκαΐνης, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. έκανε λόγο για «ορφανή» ποσότητα ναρκωτικών, καθώς η έρευνα συνεχίζεται για το ποιοι θα το παραλάμβαναν και ποιος ήταν ο τελικός προορισμός του.

«Υπήρχε η πληροφορία σε σχέση και με ξένες αρχές χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τους παραλήπτες και γι΄αυτό εδώ η έρευνα πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη» σημείωσε.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», ο μυστικός αστυνομικός έπεισε τα μέλη του κυκλώματος ότι είχε τη δυνατότητα να βγάλει τα ναρκωτικά από το λιμάνι του Πειραιά και να τα μεταφέρει σε ασφαλή χώρο, από όπου εκείνοι θα μπορούσαν να τα παραλάβουν.

Το πρωί της Τετάρτης 22/5 ο insider της Δίωξης οδήγησε τους κατηγορούμενους στον συγκεκριμένο χώρο στον Πειραιά φτάνοντας όμως εκεί αντίκρισαν όχι μόνο τα πακέτα με την κοκαΐνη αλλά και τις κάννες των αστυνομικών που τους σημάδευαν.

Το δεύτερο φορτίο των 100 κιλών και οι έρευνες

Όσον αφορά στο δεύτερο φορτίο με κοκαΐνη που εντοπίστηκε στο λιμάνι του Πειραιά, διεξάγεται έρευνα για το αν τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω αυτό συνδέονται με την οργάνωση του 48χρονου Αλβανού.

Η ποσότητα που εντοπίστηκε είναι περίπου εκατό κιλά, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό του ήταν σε εξέλιξη από το πρωί της Πέμπτης και τελικά έφερε αποτελέσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία που σχηματίζεται είναι ξεχωριστή από αυτή που αφορά τους διακινητές των 210 κιλών.

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-05/koka2.png?itok=7D7D2avT
Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέες, 210, ΐνης, Άνθρωπος, Δίωξης, 100,nees, 210, ΐnis, anthropos, dioxis, 100