Κορωνοϊός: Εξετάστηκαν και βρέθηκαν αρνητικοί οι παίκτες του Ολυμπιακού – Ο Μώραλης είπε ότι ο Μαρινάκης κόλλησε στην Αγγλία (φωτό)

Η είδηση ότι ο «ισχυρός άνδρας» του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, όπως είναι φυσικό προκάλεσε αναστάτωση.

Μετά από εντολή του ιατρικού επιτελείου, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχουν προσβληθεί. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ολοκληρώθηκαν και όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ κανείς δεν έχει μολυνθεί.

Η

ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει πως μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τα διοικητικά στελέχη και το προσωπικό, τα τεστ βγήκαν όλα αρνητικά για τον ιό COVID-19».

 

    
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.         

#Olympiacos #MedicalStatement #Football

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις 11 Μάρ, 2020 στις 1:56 πμ PDT

 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε πως θεώρησε υποχρέωσή του να δημοσιοποιήσει το γεγονός, ενώ συμπλήρωσε πως νιώθει καλά, καθώς πειθαρχεί στις οδηγίες των γιατρών του, κάτι που, όπως ανέφερε, συνιστά σε όλους τους πάσχοντες από τον νέο ιό.

 

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, πέντε νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού προστέθηκαν στα ήδη υπάρχοντα.

 

Τι είπε ο Μώραλης 

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη μίλησε στον ΑΝΤ1 ο δήμαρχος Πειραιά και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Μώραλης.

"Νομίζω ό, τι νοσεί ήπια και αυτό είναι θετικό. Είναι προφανές ότι κόλλησε τον ιό κατά την παραμονή του στην Αγγλία. Ευτυχώς, κατά τη γνώμη μου έκανε τρία πράγματα σωστά" δήλωσε ο κ. Μώραλης.

Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Πειραιά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης "πήγε αμέσως να ελεγχθεί, βρέθηκε θετικός και δημοσιοποίησε ότι νοσεί που είναι κάτι πολύ θετικό".

Ο κ. Μώραλης σχολίασε την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη αφού διαπιστώθηκε θετικός στον κορωνοϊό πως, όπως και οι επιστήμονες, συνέστησε "να ακούμε τους γιατρούς και να τηρούμε τα μέτρα υγιεινής προστασίας". "Είναι κάτι πρωτόγνωρο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όπως όλες οι χώρες με ψυχραιμία" πρόσθεσε ο Δήμαρχος Πειραιά.

Νέα ΜΑΙΝΑΚΗΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΜΩΡΑΛΗΣ Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Τυχαία Θέματα