Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Παραμένουν φειδωλοί οι γιατροί στις εκτιμήσεις τους- Όλες οι τελευταίες εξελίξεις (ΒΙΝΤΕΟ)

21:06 4/1/2018 - Πηγή: Eirinika

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Ασκληπείου νοσοκομείου της Βούλας βρίσκεται για ενδέκατη μέρα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με την μηχανή του, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "φτιάξε καφέ να στα πω" η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή, ενώ οι γιατροί έχουν ελατώσει την παροχή φαρμάκων για να δουν πως αντιδρά ο οργανισμός του. Ωστόσο παραμένουν φειδωλοί στις εκτιμήσεις τους , καθώς ο κίνδυνος εξακολουθεί να υπάρχει και συστήνουν στους δικούς του να έχουν μεγάλη υπομονή.

Ενθαρρυντικό

είναι το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δεν έχει παρουσιάσει κάποια νοσοκομειακή λοίμωξη γεγονός που βοηθά το έργο των γιατρών

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μεταφέρθηκε στο Ασκληπείο της Βούλας , μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με ένα λεωφορείο.

Ο δημοφιλής πρώην παρουσιαστής της εκπομπής Mega Star,υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο κεφάλι.

Νέα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΣΤΑΘΕΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Τυχαία Θέματα