Καιρός: Αλλάζει το ηλιόλουστο σκηνικό - Ισχυρές καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι (βίντεο)
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
α. Στην ανατολική Μακεδονία και περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως νομοί Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής) καθώς και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (βορείως της Λέσβου).
β. Στη Θεσσαλία και τις Σποράδες.
γ.
Τα φαινόμενα, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις, αργά το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Στα κεντρικά, τα ανατολικά και τα βόρεια προβλέπονται βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ.
Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5, στα ανατολικά μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βόρειοι και στο νότιο Αιγαίο δυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Θα φτάσει τους 28 με 30 βαθμούς και κατά τόπους στα ηπειρωτικά και την Κρήτη τους 31 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως νομοί Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής) και την ανατολική Μακεδονία. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τις μεσημβρινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 30 βαθμούς και στα ηπειρωτικά τοπικά έως 31 βαθμούς Κελσίου.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ στα ανατολικά βόρειοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 και τοπικά 31 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην Κρήτη θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά και στις Κυκλάδες πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 28 βαθμούς και στην Κρήτη τοπικά έως 31 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (βορείως της Λέσβου). Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τις μεσημβρινές ώρες.
Ανεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βόρειοι έως 5 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τις μεσημβρινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Το ασυγχώρητο ορθογραφικό λάθος των Ελλήνων που κάνει τα μάτια του Μπαμπινιώτη να πονάνε
- Σύσταση Μαρουσάκη για προσοχή: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι και στην Αττική - Ποιες περιοχές δεν θα επηρεαστούν καθόλου
- «Πανηγύρι» στο Χ με τον Σασμό: «Ο Μαθιός έγινε πουλί» – «Δεν το πιστεύω ότι έδειξαν τέτοιο πράγμα»
- Κ. Δημογλίδου: Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα για το συμβάν με τον κ. Αυγενάκη – Ανέφερε τη βουλευτική του ασυλία
- Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Χώρισαν μετά από 2 χρόνια γάμου; Η απάντησή της
- Αννα Διαμαντοπούλου: Μια νέα πολιτικός για το ΠΑΣΟΚ
- Λακωνία: Σορός άνδρα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία
- Ελένη Μενεγάκη: Και μετά το καθημερινό τι;
- Λευτέρης Αυγενάκης: «Ήταν εκτός εαυτού, με απείλησε, φοβήθηκα» - Τα πρώτα λόγια του εργαζομένου
- Καφές χωρίς καφεΐνη: Πόσο ασφαλής είναι;
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Eirinika

- Τελευταία Νέα Eirinika
- Καιρός: Αλλάζει το ηλιόλουστο σκηνικό - Ισχυρές καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι (βίντεο)
- Λασίθι: Η μπαλοθιά του μπατζανάκη του, έστειλε τον 32χρονο Γιώργο πατέρα 2 παιδιών στον θάνατο - Πως έγινε το φονικό στη γιορτή της κουράς των αμνών (φωτό & βίντεο)
- Λευτέρης Αυγενάκης: «Δεν παραδίδω την έδρα, σεβαστή η απόφαση της διαγραφής μου από τη Νέα Δημοκρατία - Το χρονικό της αποπομπής του
- Βρήκαμε τον αντί- Βiden! – Ο 2μετρος, 56χρονος κυβερνήτης της Καλοφόρνια με την chic σύζυγο – Έτοιμος για τον Λευκό Οίκο; (φωτό)
- Ο γόης με το σκληρό πρόσωπο, Γκαμπριέλ Γκρέγκο που έστειλε τους Κουτσολιούτσους στη φυλακή: Ποιος είναι ο Ιταλός αδιάφθορος – «Έκλεισε» 2 ελληνικές εταιρίες και πάει γι άλλα (βίντεο)
- Αποκάλυψη από τον πατέρα του Μακρόν: Ήξερε δύο μήνες πριν ότι θα πάει σε εκλογές - «Έχει κάνει γκάφες, όχι λάθη» λέει ο Ζαν Μισέλ
- Προειδοποίηση για κεραυνούς σε Αττική και Βοιωτία: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» - Οι προβλέψεις Κολυδά, Καλλιάνου για τις επόμενες ώρες - Οδηγίες προφύλαξης (χάρτες)
- «Θα με είχαν σκοτώσει στο ξύλο αν δεν τους είχα πιάσει στο φιλότιμο» - Ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης (βίντεο)
- Δείτε φωτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ: Στις 6.00 το πρωί η αιφνιδιαστική επίσκεψη - Του χρόνου θα κυκλοφορούν 900 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Η Λέσβος τουριστικός προορισμός και για την Ρουμανία
- Αυγενάκης αεροδρόμιο: H ΝΔ απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ
- Τι ψάχνει ο Λουτσέσκου
- Λακωνία: Σορός άνδρα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε μονοκατοικία
- Μονή Αββακούμ: Παραπέμπονται σε δίκη οι δύο αρχιμανδρίτες για το σκάνδαλο που συγκλόνισε την Κύπρο
- Καιρός: Επί ποδός για την κακοκαιρία που αναμένεται σήμερα – Νέο έκτακτο δελτίο – Που θα χτυπήσει – Live
- Εφαρμογή Μy Coast: Πάνω από 9.000 καταγγελίες- O ένας «καρφώνει» την παραλία του άλλου
- Νέο κύμα μεταναστών στη Γαύδο – Εντοπίστηκαν στην παραλία της Τρυπητής (φωτο)
- Χαλκιδική: Υδροσίφωνας σχηματίστηκε στην παραλία Σάρτη (ΦΩΤΟ)